Birger Jarlsgatan

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Coat Mango
Shirt H&M
Jeans Levi's
Bag APC Paris
Shoes & Other Stories

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Välillä kannattaa olla kaukaa viisas ja olla alennusmyynneissä skarppina seuraavaa sesonkia ajatellen. Bongasin tämän tummansinisen Mangon villakangastakin puoleen hintaan kesän alennusmyynneistä ja siitä on tullut jo yksi luottovaatteistani. Ja hieman yllättäen olen myös ihastunut sen siniseen väriin, vaikka yleensä luotan aina mustaan.

Asu on Tukholman reissulta, josta pian tulossa pieni reissupostaus. Tukholma on sellainen kaupunki, josta saan aina kovasti inspiraatiota - niin tyylikkäitä ihmisiä joka paikassa ! Ja jotenkin, se on niin kotoisa, mutta kuitenkin jo parin päivän visiitillä olo on kuin olisi käynyt pidemmälläkin lomareissulla !

Ja nilkkureista on mainittava sen verran, että jos Acnen Jensenit ovat joko kukkarolle liian kalliit tai lesti ei sovi, kuten minulle kävi, nämä &Other Storiesin nilkkurit ovat ehkä paras talvikenkäostokseni koskaan. Nilkkureita näyttäisi löytyvän tänäkin vuonna valikoimista, joten kannattaa kurkata heidän nettisivuilleen.


// What I wore when I was in Stockholm a few weeks back. Lovin' my dark blue coat, which I bought last summer from the sales. Sometimes it's best to be an early bird - caught this beauty with a -50% tag and it has become one of my winter wardrobe staples. 

xoxo Maria

Kuvat/Pictures by Lilli
TallennaTallennaTallennaTallenna

Comments

 1. Ihana asu ! Takki näyttää tosi kivalta, laukku ja nilkkurit on ihan täydellisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Sara :) nilkkurit olen ajatellut ehkä ostaa myös nahkaisina ja tekisi mieli ostaa uudet mokkaiset varastoon - ettei vain käy niin että lempikengät menee käyttökelvottomaksi ja en löydä yhtä hyviä uusia :D

   Delete
 2. "Thanks for your encouragement; devoted to content excellence and strategic link building."
  archie andrews jacket

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts