FRIDAY FIVE

just now1

1. Erilaiset nilkkurit kuumottelevat nyt kovasti. Omaa silmää viehättää sekä isot tolppakorot, että sirot, teräväkärkiset nilkkurit. Nämä ATP Atelierin kaunokaiset näyttäisivät erityisen hyvältä vaaleiden farkkujen ja pitkän takin kanssa.

2. Takkiostokset ovat nykyään lempijuttu neuleostosten lisäksi. Kesän alennusmyynneistä löytynyt tummansininen villakangastakki on osoittautunut loistavaksi, mutta sen lisäksi vaatekaappiini mahtuisi myös ruudulinen takki tuomaan vaihtelua yksiväristen takkien joukkoon.

3. Jos kuosit kammottaa, kuten pääasiassa minua, panosta laukkuun. Yksinkertainen takki tai koko asu, toimii upeasti taustana laukulle ja asu pysyy silti mielenkiintoisena. Ostoslistalla Chloén Georgia vaalean beigenä tai viininpunaisena.

4. Pienimuotoiseen Pariisi-ikävään auttaa kaupungin fiilistely ja inspiroiduin kovasti tästä Mija Flataun postauksesta. Olethan myös kurkannut Pariisi-oppaani?

5. Uusien instagram-tilien löytäminen on aina ihanaa. Tämän naisen kuvat saavat haaveilemaan upeasta arkkitehtuurista ja yksinkertaisen tyylikkäästä pukeutumisesta.


// Currently inspired about checked coats, these ATP Atelier ankle boots and this instagram account. Oh and kinda missing Paris, so scrolling trough Mija Flatau's posts from Paris. Have you checked my Paris city guide?

xoxo Maria

ps. I do know it's Saturday, but wanted to post this anyway because yesterday was crazy and fun ! We celebrated the Blog Awards Finland 2016 ! Check out my snapchat @dejisss for more. 

Kuvat/Pictures from Pinterest

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Comments

Popular Posts