FRIDAY FIVE

just now2-002

1. Sametti tuntuu olevan nyt erityisen kiinnostava materiaali. Ja se viehättää omaa silmää erityisesti ruosteen, tumman keltaisen ja viininpunaisen sävyissä. Tuo loppuunmyyty Mangon samettijakku on ehdottomasti ostoslistalla, jos sitä sattuisi tulemaan lisää. Ja kurkkaa myös tämä Fashion Me Now -postaus, jossa sametti on in action

2. Seesteisyys ja lempeys ovat kaksi sanaa, jotka tuntuvat nyt erityisen tärkeiltä. Kaipaan kotona ollessa pehmeitä asioita ja rentouttavia hetkiä, jottei väsymys vie valtaa. Myös muutama viikko sitten tehty oman huoneen siivous/karsinta urakka tuntuu hyvältä - on tilaa hengittää. Kun on pimeää koko ajan, sytytän usein aamupalan ajaksi kynttilöitä ja iltaisin pyrin hellimään ihoa, joka kaipaa ilmojen viiletessä erityisesti lisää kosteutta. Pieniä juttuja, mutta niin tärkeitä.

3. Vaikka sisustusjutut on työnnetty syrjään tämänhetkisen asumisratkaisun vuoksi, kaipaan aina välillä erityisen paljon omia juttuja ja omaa kotia. Viime päivinä erityisesti ja silloin on ihana kaivaa inspiraatiokansiot esiin ja haaveilla hetki. Parhaita juttuja just nyt on wishbone-tuolit, valkoiset lakanat, viherkasvit ja sänkyyn kannettu aamiainen, kauniissa asioissa tietysti. Jotain tälläistä.

4. Ruskea nahka ja ruosteen sävyt kiinnostavat kovasti. Haluaisin vaatekaappiini jonkun statement -vaatteen, tuomaan mielenkiintoa muuten niin yksinkertaiseen talvityyliin. Mutta en oikein tiedä, uskaltaisinko panostaa esimerkiksi oversized-nahkatakkiin, vaikka se kovasti houkutteleekin. Otan ehkä baby steps uusien värisävyjen kanssa ja ostan tuon H&M ihanan röyhelöneuleen.

5. Tänään suuntaan Amsterdamiin siskoni luo ja mielessä ihanat kahvilat, tyttöjen jutut ja syksyisessä kaupungissa kävely. Reissujuttuja voi seurata instagramista @dejiss ja snapchatistä @dejisss


// Currently inspired about velvet, brown leather and light interior spaces like this.

xoxo Maria
Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

Popular Posts