FRIDAY FIVE

just now2-001

1. Yksi suosikkinäyttelijöistäni, Felicity Jones, on marraskuun Harper's Bazaarin brittiversion kansikuvamallina. Pidän lehtien irtonumeroiden ostamisesta ja useimmiten ostopäätökseen vaikuttaa pääasiassa kansikuvan visuaalinen toteutus. Tässä on kaikki kohdallaan, lehti odottaa viikonlopun omaa lukuhetkeä.

2. Club Monacon upea Asal-neule on osoitus täydellisestä syysvaateesta - pehmeä ja yksinkertainen, olematta tylsä. Ja ehdottomasti omalla ostoslistallani. Muutenkin inspiroidun Club Monacon tämän syksyn kampanjakuvista, kannattaa kurkata loputkin täältä.

3. H&M on viime aikoina ollut oikea budjettilöytöjen aarreaitta. Kun on materiaalien kanssa tarkka ja välttelee trikoo-osastot visusti, voi sieltä tehdä laadukkaita ja aikaa kestäviä valintoja. Etenkin premium quality -malliston neuleet ovat loistavia ! Ja nämä kultakorkkarit haluan piristämään kokomustia talviasujani. yes please !

4. Pidän kovasti Marimekon meiningistä ja vaikka pääasiassa huokailen lähinnä astiapuolen juttujen perään, tämä Lourdes laukku on UPEA. Ystäväni Hanna yhdisti sen yksinkertaiseen asuun ja sai minut himoitsemaan laukkua entistä enemmän. 

5. Bongasin tämän Filippa K:n kiiltonahkaisen kaunokaisen Tukhoman reissulla ja se pyörii vieläkin mielessä. Ihana ! Yhdistäisin sen tuomaan mielenkiintoa pehmeiden neuleasujen ja villakangastakkien keskelle tai juhlaan tämän & Other Storiesin pitsipaidan kanssa. Too much black - said no one, ever.

// Currently inspired about the latest issue of Harper's Bazaar UK, the Club Monaco autumn campaign and that amazing Lourdes bag from Marimekko. And I think those golden kitten heels from H&M are definitely something I need. It somehow seems that I'm constantly making my shopping list/wishlist longer.. uupsie !

xoxo Maria


Kuvat/Pictures from Club Monaco, 
H&M, &Other Stories, 
Harper's Bazaar UK and Marimekko

Sisältää mainoslinkkejä/This post had adlinks
TallennaTallennaTallennaTallenna

Comments

Popular Posts