Paris 15 Arr.

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Knit H&M
Skirt 2nd hand
Bag ATP Atelier
Shoes Mango

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Muutama asukuva syyskuiselta Pariisinreissulta. Kuten lupailin, vielä muutama Pariisipostaus tulossa. 

Pikkuhiljaa olen monipuolistanut vaatekaappini sisältöä erilaisilla alaosilla. Kun ennen vaatekaapista löytyi vain minimittaa ja kapealahkeisia farkkuja, nyt siellä on niin midihameita, leveää lahjetta kuin vajaamittaisia housujakin. On jotenkin ihanaa, kun tällä hetkellä muoti antaa tilaa ja mahdollisuuksia leikitellä erilaisilla mittasuhteilla ja malleilla.

Tähän kokomustaan asuun toin mielenkiintoa Mangon kiiltonahkaisilla nilkkureilla, jotka on yhdet tämän hetken suosikkikengistäni. Ja tuli taas todettua, että Pariisi on ehkä yksi kauneimmista kaupungeista, jonka tiedän. Tämäkin leipomo oli niin kaunis ! take me back.

Mutta onneksi viime päiviin on mahtunut ihania juttuja, tulin juuri kotiin parin päivän Tamperevisiitiltä. Pitkiä juttuhetkiä ihanien ystävien kanssa ja nyt hymyilyttää niin kovasti. 


// All black outfit from Paris whic I spiced up with these statement heels from Mango.

xoxo Maria
Kuvat/Pictures by Milla K.

Comments

 1. Ahh, nää on mun lempikuvat ja lempiasu <3 varsinkin toinen kuva on niin kaunis, ja toi laukku kummittelee mun päässä, surprise :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana <3 toi laukku on ollu kyllä huippuostos, tykkään kovasti ja oon kans ollu tyytyväinen, että valitsin mustan !

   Delete
 2. Pitäisi itsekin käyttää enemmän kokomustia asuja kun noin hyvältä näyttävät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D suosittelen. nimimerkillä 90% ajasta kokomustissa....

   Delete

Post a Comment

Popular Posts