Afternoon strolls in Jardin des Tuileries

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Top ELLERY
Culottes H&M
Bag APC Paris
Shoes Gucci

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Kirjoitan tätä aamuhämärässä, ennen kiirehtimistä töihin ja ulkona sataa tämän talven ensilumi. 
Pariisin puistot ja kesäpäivät tuntuvat kaukaisilta, mutta vatsanpohjassa tuntuu silti suosikkikaupungin tunnelma. Joissain paikoissa on vain sitä jotain, taikaa

En ole kovasti blogissa tuonut esiin sitä, että mitä teen tällä hetkellä ja mitä on suunnitelmissa tulevaisuutta varten. Blogi on minulle paikka, jossa tuon esiin lähinnä minua innostavia ja inspiroivia asioita ja jossa pääsen toteuttamaan visuaalista luovuuttani. Vaikka arkeni koostuu pääasiassa muista asioista, kuin Pariisinmatkoista ja pitkistä aamupalahetkistä, haluan blogissani keskittyä niihin, sillä uskon aidosti, että elämä tuntuu joka päivä paremmalta, kun keskittyy niihin kauniisiin ja kivoihin hetkiin. Ja toivon kovasti, että te saatte pienen palan inspiraatiota ja hyvää mieltä täältä. 

Nyt annan kuvien puhua puolestaan, sillä Paris is always a good idea


// Summer walks in Paris feel almost unreal when you're sitting on your sofa with your pajamas on and it's snowing outside. But looking back at my visits to Paris always make me smile - there is magic in that city !

xoxo Maria

Kuvat/Pictures by Matilda M.

Comments

 1. Blogisi on kyllä ihana hyvänmielen tuoja ja kauniit kuvat saavat haaveilemaan kaikesta ihanasta. Tosin toivoisin, että blogi päivittyisi useammin. :) Niin mielelläni tänne pakenen välillä arkea.
  Onko muuten tuo A.P.C:n laukku ollut hyvä? Olen vähän itse mietiskellyt jo jonkin aikaa sen hankintaa... ehkä sitten joululahjaksi. Käyttökokemukset siis kiinnostaa.
  T:Tiina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :) !
   Itsekin toivoisin, että olisi aikaa päivittää blogia useammin, mutta en halua myöskään tinkiä siitä, mitä postaan.. päivätyön ohessa, blogin päivittäminen pakolla jää vähemmälle :/ mutta ihana kuulla, että täältä tulee hyvä mieli <3

   apc:n laukku on ollut ainakin tähän mennessä aivan ihana :) ainoa haaste, on se, jos laukun täyttää kovin täyteen, sieltä on hankala ottaa pois tavaroita. Itse tosin, en pidä laukkujani yleensä kovinkaan täynnä niin siitä ei ole koitunut ongelmaa. Laukku myös naarmuuntuu aika helposti, sillä se on sellaista kovaa nahkaa - mutta omaan silmään se näyttää vain eletyltä elämältä ja patinoituu kauniisti :) kysy toki lisää, nämä oli mitä itselle tuli ensimmäisenä mieleen :)

   Delete
 2. "Your end fuels my commitment to crafting captivating, link-driven content."
  archie andrews jacket

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts