sale finds

just now1-047

Alennusmyyntien 17 suosikkia.

Tällä hetkellä kiinnostaa suurien alennusmyyntihamstrausten sijaan, laadukkaiden ja aikaa kestävien vaatteiden ostaminen. Pienellä viitseliäisyydellä aleista voi löytää helmiä, jos vain jaksaa selata nettikauppojen tarjontaa kriittisellä silmällä ja ei sokaistu kaupunkikierroksella alelapuista ja suuresta tarjonnasta. 

Jotta vältyt alennusmyynneissä hutiostoksilta, pidä mielessä nämä asiat:

- Materiaalilappu ! Sanoi hintalappu mitä tahansa, vaatekaappiin on turha kantaa huonoja materiaaleja. Sano ei akryylille ja vaikka tuote olisi kuinka ihana, älä sorru ostamaan valmiiksi nukkaantunutta tai rikkinäistä tuotetta - oli hintalapussa -70% tai ei.

- Vältä turhaa pyörimistä liikkeissä, joiden tyyli ei kolahda juuri sinuun. Etenkin nettikaupoissa on helppoa eksyä tilaamaan vaikka mitä; rajaa hakutuloksia suosikkimerkkeihisi ja brändeihin, jotka panostavat laatuun ja joiden koot ovat sinulle tuttuja.

- Mieti oman vaatekaappisi sisältöä ja sitä, sopiiko tuote muiden vaatteidesi kanssa.

- Alennusmyynnit ovat loistava tilaisuus ostaa jotakin sellaista, johon sinulla ei olisi varaa normaalihintaisena. Panosta uuteen kenkäpariin tai osta laadukas villakangastakki. Yksi loistava alelöytö on paljon parempi kuin kymmenen ihan kivaa.

Less is more.


5. neule


// My favorites from the sales. 

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Zalando

Comments

  1. "Thankful for your backing; committed to producing top-tier content for robust backlinks."
    erin andrews quilted jacket

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts