BEIGE FLARES

Untitled

OUTFIT:
Hat Brixton (here)
Coat 2nd hand
Knit H&M
Pants Cos
Shoes &Other stories
Bag APC Paris

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Asujuttuja Kööpenhaminan reissulta ja samalla yksi tämän talven suosikkiasuistani.

Jos mennään muutama vuosi taaksepäin, jalasta löytyi oikeastaan päivittäin mustat, kapealahkeiset farkut. Kauas on tultu niistä ajoista ja hyvä niin, sillä tämän hetken muodissa on ehkä parasta se, että housuvalikoima on todella laaja - voi valita omaan tyyliin sopivat ja kroppaan istuvat housut. (Ja samalla voi housuja vaihtamalla huijata ihmisiä luulemaan, että et pukeudu joka päivä samaan suosikkineuleeseen...) 

Nämä housut olivat alelöytö Cosilta, ostin ne viime kesänä ja meinasin jo harmitella niiden vähäistä käyttöä. Ei ihmekään, sillä parhaimmillaan ne ovat pehmeän neuleen ja teräväkärkisten nilkkureiden kanssa ja niistä on tullut erittäin mieluisat. Välillä asioille täytyy näköjään antaa aikaa, että ne löytävät paikkansa.

// Embracing the beige flares with a grey knit and suede ankle boots. 
Probably the best thing about so many trousers styles being out there, is that you can find the perfect ones for your style and your body - and you trick everyone to thinking that you're not wearing the same fave knit all day every day. 
And all this, by just changing the trouser style every now and then. 
My current favorite? Kick flares, definitely.

xoxo Maria


Sisältää mainoslinkkejä/This post has adlinks

Comments

 1. Oot ihan hurjan kaunis! Niin upeita kuviakin jälleen xx

  ReplyDelete
 2. Tosi kiva asu ja kuvauslokaatio :) En ole jostain syystä vieläkään kokeillut tuollaisia housuja, mutta syytä olisi saada jotain vaihtelua! Kuulun nimittäin tuohon "mustat, kapealahkeiset farkut päivittäin" -kansaan :D Lemppari-Leviksetkin tosin kuluivat juuri puhki, joten olisi ehkä aika kokeilla jotain muuta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Emmi ! Mulla kesti kyllä kauan löytää monen malliset housut mun vaatekaappiin... jotenkin sitä tottuu asujen mittasuhteisiin ja jos housuissa on leveät lahkeet kapeiden sijaan, mittasuhteet muuttuu kokonaan :D mutta kyllä se siitä, pikkuhiljaa ! :)

   Delete
 3. "Thanks for your encouragement; devoted to top-notch content and strategic link building."
  erin andrews quilted jacket

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts