beige knit + leather kick flares

Untitled

OUTFIT:
Knit H&M
Pants Nelly.com
Bag H&M
Ankle boots &Other Stories
Earrings Sif Jakobsen*

(*gifted from Korkeila Helsinki)

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Muutamia ajatuksia asusteista, toimivasta vaatekaapista ja vähän muustakin.

Olen viimeisen vuoden aikana päässyt sellaiseen onnekkaaseen tilanteeseen, että olen oikeastaan todella tyytyväinen vaatekaappiini. Kiitän tästä oikeastaan Pariisissa tarttunutta huolettoman huoliteltua pukeutumisfiilistä. Siis kaikki parisiennet kiitos, kun inspiroitte ihan vain olemalla trés chic ! 
Mutta iso rooli on myös muutaman vuoden takainen päätös panostaa laatuun - ostamalla parempaa, mutta vähemmän.  Laatu on myös muuta, kuin tuote joka kestää. Laatu on hyvää asiakaspalvelua, mieluisa ostokokemus ja tuote, joka toimii myös päivittäisessä käytössä. 

Hyvä neule, laadukkaat kengät ja suosikkikorut toimivat asusta toiseen. Erityisesti näin talvella huomaan juuri asusteiden tärkeyden. Kaipaan hieman särmää lämpöisten villapaitojen tai kokomustan asun kaveriksi - tätä asua piristämään valitsin Sif Jakobsenin yksinkertaisen kauniit korvakorut ja aivan liian vähäiselle käytölle päässeen punaisen mokkalaukun. 

Korvakorut sain Korkeila Helsinki -koruliikkeen Jukalta ja Ullalta (kiitos!
Liike avautui juuri Korkeavuorenkadulle Helsinkiin ja mielestäni on erityisen ihanaa kun nettikauppojen aikakaudella kivijalkaliikkeitä tulee lisää - support your local


// Winter outfit accessorizing with H&M suede bag and Sif Jakobsen earrings.

xoxo Maria

Comments

 1. ihana ihana asu!! feeling very inspired :---)))

  ReplyDelete
 2. Tosi ihana asu, ja toi neuleen väri on niin nappiin osuva sulla! <3 Ja allekirjotan niin täysillä tän: "Laatu on myös muuta, kuin tuote joka kestää. Laatu on hyvää asiakaspalvelua, mieluisa ostokokemus ja tuote, joka toimii myös päivittäisessä käytössä." Hyvä ostokokemus kivijalkaliikkeessä ja netissä tarkottaa tietenkin eri asioita, mutta on molemmissa ihan yhtä tärkeä -- toimivat sivut, ystävällinen asiakaspalvelu neuvoja tarvittaessa, jne.

  ReplyDelete
 3. Totally in love with your look - especially that Sweater!
  xx Mirjam | www.miiju.ch

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts