FRIDAY FIVE

just now1-048

Perjantai-iltaa ihanat !

Juuri nyt mielen päällä nämä viisi asiaa:

1. Uusin blogi-ihastus, on Hannah Crosskeyn kirjoittama A Fashion Fix. Jos etsit tyyli-inspiraatiota, kannattaa käydä kurkkaamassa.

2. Kehonhuolto on mielessä, venyttely on jäänyt aivan liian vähäiseksi ja haluaisin myös herätellä viime kevään innostuksen, joogan taas eloon. Tuntuu, että joka paikka on vähän jumissa ja myöskään ajatukset ei kulje. 

3. Hyvää luettavaa löytyy myös ihanalta minutes-sivustolta, tänään luin tämän jutun. ihana !

4. Haaveilen vuoropäivin kunnon talvipakkasista ja kesäpäivistä. Tosin, juuri tällä hetkellä kaipaan erityisesti aurinkoa. Energiat on vähissä ja haluaisin koko ajan kietoutua viltin alle nukkumaan päiväunia.. Kaivataan kipeästi vinkkejä piristymiseen !

5. Muutama päivä sitten eksyin selailemaan Célinen kampanjakuvia pinterestin syövereihin ja imin valtavasti inspiraatiota näistä. Niin upeita. Välillä on jotenkin ihana palata selaamaan vanhoja kuvia, muutaman vuoden vanhoja muotilehtiä tai suosikkiblogin vanhoja postauksia. 


// Currently inspired about this.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest.

Comments

  1. Toi venyttely ja kehonhuolto on itellä kans mielessä, ja juuri tänään otin itseä niskasta kiinni ja pistin youtubesta jooga-videon pyörimään ja kiipesin matolle. Muuton alle jäänyt päivittäinen joogahetki takasin! Tuu mukaan :)

    ReplyDelete
  2. "Thanks for your encouragement; devoted to content excellence and strategic link building.""
    erin andrews quilted jacket

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts