FRIDAY FIVE

just now1-046

Perjantain viisi ihanaa taas. 

Mieli seilaa edestakaisin seuraavien kuukausien suunnitelmissa ja tässä hetkessä. Olin tänään pitkästä aikaa rinteessä ja nautin suunnattomasti, mutta toisaalta pää täynnä suunnitelmia tulevaa lomareissua varten. Ehkä tämä on sitä tasapainoa hetkestä nauttimisen ja tulevaisuuden suunnitelmien välillä?

Mutta pidemmittä höpinöittä niihin viiteen juttuun.

1. Mielessä lomareissu lämpöön. Ihan vielä kaikki yksityiskohdat ei ole päätettynä, mutta kovasti kiehtoisi kaukomatka palmujen alle. planning planning...

2. Tänään ystävän kanssa aamupalaa syödessä tuli taas todettua, että rakkaat ihmiset saman pöydän ääressä on ehkä yksi elämän parhaista asioista. Tämän vuoden to do listalla saakin olla ystävien kutsuminen kylään mahdollisimman usein. 

3. Kaukomatkojen lisäksi sielu lepää tällähetkellä Suomen talvimaisemissa. Ulkoilu näissä maisemissa tekee niin hyvää. Olen myös innostunut kuuntelemaan podcasteja taas muutaman kuukauden tauon jälkeen. Viimeisimpänä inspiroiduin kovasti tästä podcastista, jossa Garance Dorén vieraana on ihana Elle Macpherson. 

4. Lomareissuja suunnitellessa mielessä tietysti myös lomapukeutuminen. Tällä hetkellä kiehtoo vaivaton ja yksinkertainen lomavaatetus, jossa pääosaan pääsee luonnonläheiset materiaalit ja värisävyt. Toivelistalla Faithfull the Brandin paitamekko ja Dôenilta, noh melkein mitä vain (ainakin jos budjetti olisi loputon....)

5. Ja lopuksi inspiroiva instagram-tili, jonka löysin jonkin aikaa sitten. @tibods


// Currently on my mind - a winter vacay under the sun and spontanious brunch situations with friends. Also, kinda lovin' the winter weather we have now in Finland. Crazy beautiful and yay for snowboarding season !

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest


Comments

  1. "Grateful for your support; committed to crafting content that captivates and links effortlessly."
    erin andrews quilted jacket

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts