SUNDAY WAFFLES + giveaway winner

Untitled

Pitkästä aikaa kokonainen viikonloppu vapaana ja aivan ihana sellainen onkin !

Olen nauttinut pitkistä yöunista ja eilen käväistiin äidin kanssa minivisiitillä Turussa. Kaupunki on oikeastaan oma suosikkini, paikka tuntuu kodilta ja oli aivan ihana käväistä siellä pitkästä aikaa. Ravintolavinkkinä muuten jokirannassa sijaitseva Tårget, joka oli ainakin näin lauantai-iltana todella tunnelmallinen ja mukavan täynnä ihmisiä ja puheensorinaa. Sellainen lämmin tunnelma. love it.

Tänään onkin ollut kunnon kotisunnuntai, tein Reetan inspiroimana vohveleita ja reseptin näihin ihaniin korvapuustivohveleihin löysin Vaneljan reseptiarkistoista.
Vohveliaamiaisesta voimaantuneena raivattiin viimein joulujutut pois. Meillä usein joulu saa viipyä pidempään, mutta nyt tuntui oikealta hetkeltä raivata kuusi, kyntteliköt ja kaikenlaiset jouluhärpäkkeet odottamaan ensi vuotta. Tuntuu kepeältä ja raikkaalta, kun kaikkialla on väljempää. Kevättä kohti !

Ja ihanien marmorikuorien voittaja on arvottu ! Nunuco Design Companyn kuoret saa nimimerkillä Ina arvontaan osallistunut onnekas voittaja. Joten tarkistathan pian sähköpostisi, jotta saadaan kuoret menemään uuteen kotiin.

Ihanaa sunnuntai iltaa !

// Sunday waffles, maybe the best I've ever made.
The recipe for these amazing cinnamon bun waffles is from Vanelja.
Oh and how happy can one be when enjoying (the lately so rare) a weekend off.

Untitled
Untitled
Untitled

xoxo Maria

Comments

Popular Posts