morning stories with dejiss.

Untitled
Untitled
Untitled

Olen aikaisemmin ollut se todella aamu-uninen ihminen, joka heräsin 10 minuuttia ennen kuin piti sännätä kouluun. Kauas on tultu niistä ajoista ja vaikka edelleen olen aamu-uninen ja illat venähtää liiankin helposti pitkiksi, olen todennut että paremmat aamut johtaa parempiin päiviin.
Nyt olen se ystävien seurassa kaikkien tietämä the crazy breakfast -person. 
jep jep.

Pienillä jutuilla arkiaamuista tulee päivän suosikkihetkiä ja ainakin itse huomaan, että yhä useammin nousen mieluummin aikaisemmin, että ehdin viettää aamuni rauhassa.

10 vinkkiä parempiin aamuihin:

1. älä torkuta - ne minuutit jotka torkutat, tuntuvat paljon lyhyemmiltä kun nukut katkonaisesti, kuin jos heräisit ja tekisit aamutoimia rauhassa.

2. osta leikkokukkia ja pidä niitä ruokapöydässä.

3. kanna joskus aamupala sänkyyn, siinä on jotain erityisen spesiaalia syödä aamupalaa tarjottimelta, pyjamat päällä ja peiton alla.

4. kehittele itsellesi helppoja aamiaisreseptejä ja vaihtele niitä fiiliksen mukaan. kun mielessä on useampi resepti, puurohiutaleiden yllättävä loppuminen ei ole ongelma.

5. vaahdota kahvimaito. it makes a difference. ja vie ehkä 30 sekuntia.

6. kuuntele lempimusiikkia, itse kuuntelen välillä suihkussakin hyviä biisejä ja hyvältä fiilikseltä ei voi välttyä.

7. kiinnitä huomiota aamupalan esillepanoon. kun leikkaat muutaman kerran hedelmät jogurtin päälle nätisti, siitä tulee pian rutiini. ja kaunis ruoka saa hyvälle mielelle. katso vaikka.

8. urheile aamulla. tämä on itselle se vaikein asia, jota haluaisin tehdä useammin. mutta joka kerta kun raahaan itseni kävelylle tai jumppaan aamulla, tai jos jaksan venytellä kotona hetken ennen aamupalaa, on fiilis ihan mieletön. tätä lisää.

9. lue hyvää lehteä aamupalan ohella. jostain syystä aina sitä eksyy selaamaan puhelinta, mutta lehden tai kirjan lukeminen on jostain syystä paljon rentouttavampaa.

10. pysähdy. tuntuu ihanalta kun heti sängystä noustua ei tarvitse valmistautua ja kiiruhtaa töihin/kouluun. kun saa aamulla hetken olla, tuntuu että päivä alkaa paremmin. ja silloin kun oikeasti nukuttaa ja ei ole kiire minnekkään, käännä kylkeä ja nuku vaikka puoleenpäivään asti. aina ei tarvitse fiilistellä aamun tunteja.


// A lovely breakfast moment with a flower bouquet that reminds me of summer days.

Untitled

xoxo Maria

Comments

Popular Posts