black culottes + oversized knit

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Knit 2nd hand
Pants H&M
Bag Céline
Ankle boots &Other Stories

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Näistä culottes-housuista on tullut pikkuhiljaa yhdet omista suosikeistani.
Pidän niiden luomasta siluetista ja sopivan ylileveistä lahkeista, jotka jalassa tuntuu että liihottelee paikasta toiseen.

Toinen mainitsemisen arvoinen juttu on nuo &Other Storiesin mokkanilkkurit. Pitkän etsinnän jälkeen löysin täydelliset teräväkärkiset nilkkurit, joissa sekä ulkonäkö että lesti on juuri sopiva. Pienemmällä vaatekaapilla pärjääminen on osoittanut sen, että kun pakkaa mukaan vain suosikkijuttuja, pukeutuminen on paljon helpompaa.
Ja aion käydä läpi sekä vaatekaappini, että muut tavarat läpi kunhan palaan Suomeen.

less is more.


// This pair of black culottes has turned out to be one of my favorites. Oh, and those suede ankle boots are the best.
Living in Paris with a smaller amount of clothes, I've realized how great it is to have less - and only favorite things.
As they say, less is more.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures by Matilda

Comments

 1. Tykkään tästä austa kovasta ja ahhh tuo neule <3 Mun täytyy kanssa käydä vaatekaappia läpi, koska mulla on varmaan kaksi matkalaukullista tavaraa valmiina lähtöön.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana !! <3 Mä en kans malta odottaa, että pääsen käymään kaikki läpi ! Ajattelin olla tosi tiukka ja karsia oikeesti reilulla kädellä pois tavaraa ja vaatetta ! :)

   Delete
 2. Terkut vaan Zaran kassajonosta, mustat culottesit kainalossa, koitos tän postauksen jonka luin hetkeä ennen kuin lähdin kaupungille :D

  ReplyDelete
 3. Siis *kiitos tämän postauksen :)

  ReplyDelete
 4. Kumma juttu, täälläkin tuli heti tarvetta kyseisille housuille ja kyllä nilkkuritkin kelpaisivat! ;) Kiva asu kokonaisuus :)

  -M-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos !! Culottesit on kyllä ihan huiput, nyt vaan metsästämään täydellisiä ! :) Pelastaa asukriiseiltä, etenkin Suomen viileän kesän aikana.

   Delete

Post a Comment

Popular Posts