black culottes + lace shirt

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Shirt Zara
Culottes H&M
Bag Céline
Loafers Gucci

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Ennustan tästä kombosta kesän suosikkiasua. 
Viileämpinä päivinä yhdistettynä juuri näihin culottes-housuihin ja lämpiminä päivinä mustien korkeavyötäröisten shortsien kanssa. 

Olen viime aikoina kirjoittanut blogiin useampaan otteeseen suosikkivaatteista, luottojutuista ja välillä pohtinut, onko oman tyylin löytäminen tylsää. 
Siksi ajattelin julkaista näin peräjälkeen samojen housujen ympärille kootut asut. Muistuttaakseni lähinnä itselleni, että mielenkiintoinen tyyli tai pukeutumisen vaihtelevuus ei tarkoita suurta vaatekaappia. 


// An interesting style doesn't mean tons of clothes and a huge closet. Reminding myself of this fact by creating different outfits around the same pair of culottes. 
And I think this combo might be my summer-favorite for this year. 

xoxo Maria

Kuvat/Pictures by Matilda

Comments

 1. Olet niin superinspiroiva <3 mieletön look, jälleen kerran. Omat culottesit lähti koko illan pähkimisen jälkeen takaisin koska juuri ne yksilöt ei olleet täydelliset. Mutta haussa on, nämä vain sitä vahvistaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 kiitos !!
   Ja culottesit on kyllä tosi hankalat ostettavat, koska ne pitää olla just eikä melkein ! Itsekin metsästin pitkään täydellisiä.. kyllä ne täydelliset löytyy sullekin :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts