dark tones + loafers

Untitled

OUTFIT:
Coat 2nd hand
Jeans Neuw
Watch Larsson&Jennings
Bag Marimekko
Shoes Gucci

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
IMG_3740

Asu Amsterdamin reissulta.
Yleensä suosikkiasujani ovat ne, joissa värimaailma on tumma tai hyvin yksinkertainen, mutta asussa on jokin juju tai mielenkiintoiset mittasuhteet. Myös oikeat asusteet ja materiaalit ovat omassa pukeutumisessa se juttu.

Huomaan hyvin usein ajatusten menevän siihen, että oma pukeutuminen on todella tylsää. Näiltä ajatuksilta ei voi välttyä, etenkin kun seuraa sosiaalisessa mediassa tyylitaitureita, joiden pukeutumisbudjetti on reilusti suurempi ja myös tilaisuudet, joihin pukeutua ovat täysin erilaisia. Mutta toisaalta, onko oman tyylinen löytäminen ja siinä pysyttäytyminen tylsää? Mielestäni ei.
Kun tietää mistä tykkää, uskaltaa myös satsata suosikkijuttuihin, kuten hyvään laukkuun, kunnon takkiin tai klassikkokenkiin.
Siihen rinnalle voi sitten välillä hankkia piristykseksi edullisesti niitä kokeilevampia juttuja, kunhan pohja pysyy omissa luottotuotteissa.


// An outfit from Amsterdam with some of my favorite things. For me the thing is a simple color palette, playing around with proportions and having good quality products and accessories.

xoxo Maria

Comments

 1. heh mietin kanssa usein että mun pukeutuminen on tylsää ja kehtaako tätä ees blogissa esitellä :---D Mutta, samaa mieltä sun kanssa että oma tyylin löytämien ei oo kyl tylsää! Ja mä en ainakaan pidä sun tyyliä tylsänä, vaan kaikessa yksinkertaisuudessaan super inspiroivana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo pitää aina muistutella itseään että oman tyylin löytäminen on vaan hyvä juttu :) ja ihana kuulla että mun tyyli inspiroi ! pus :) xx

   Delete
 2. Voi, komppaan täysin; sinua ja ylläolevaa kommentia! Itsekin inspiroidun sinusta usein. Ihania asuja, yksityiskohtia, kuvia ja fiilistä !!

  ina

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana kuulla ! sun blogissa on kyllä kans good vibes !! tykkäilen kovasti ! xx

   Delete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana asu taas! Ja niinhän se on, että tyyli ennen jatkuvaa uuden ostamista ! :)

  ReplyDelete
 5. tää asu on niin bueno! rakastan tota huivia! jälleen kerran ihania otoksia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ! hihi, huivi on itseasiassa ovelasti lainattu siskolta :D

   Delete

Post a Comment

Popular Posts