grey hat + oversized coat

P3070889.JPG_effected

OUTFIT:
Hat Lindex
Coat 2nd hand
Knit Banana Republic
Bag Céline
Pants Neuw
Shoes Adidas

P3070839.JPG_effected
P3070861.JPG_effected
P3070793.JPG_effected
P3070915.JPG_effected
P3070864.JPG_effected
P3070870.JPG_effected
P3070902.JPG_effected

Arkistoiden kätköihin unohtunut asu maaliskuulta, kun kelit oli vielä viileämpiä.
Tosin tälläkin hetkellä olen kietoutunut lempineuleeseeni, sillä ulkona on sateista ja kylmää.
Onneksi pian blogiin tulossa Marokon reissukuvia, mieli kaipaa takaisin lämpöön.

Tällä hetkellä reissun ja pienen luovan tauon jälkeen, mielessä paljon ideoita blogia varten.
Sain jo jotain juttuja kuvattuakin ! stay tuned.


// One old outfit from the archives. Luckily I'm posting soon pictures from Morocco - I'm still in a heat and summer kind of a mindset.
But after vacay and getting my mind of work and blogging, I'm all inspired again. I already took some photos for the blog, so stay tuned.

xoxo Maria
Kuvat/Pictures by Milla

Comments

 1. Tuli niiiin ikävä sua ja meän Pariisin reissua!! <3 Tuu sitten pika pikaa moikkaan mua Helsinkiin ku kotiudut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ehdottomasti tulen, etenkin kun oon siinä ihan vieressä !! <3 pus !

   Delete
 2. Ihanaa, että Marokon reissusta on kuvia tulossa. Olenkin täällä kieli pitkällä odottanut niitä. Instassa ihastelin kuviasi silloin reissun aikaan ja kovasti toivoin, että jotain postausta Marokosta tulisi. Olisi itseasiassa kiva jos tekisit jonkun vähän laajemmankin postauksen Marokko-vinkeistä. Marokko on ollut omalla matkustuslistalla jo aika kauan ja kesän reissua miettiessä sekin kohde kävi taas mielessä. Ensimmäisenä kysymyksenä kuitenkin herää alueen turvallisuus? Afrikka, niin sisämaassa kuin pohjoisemmassakin on viime aikoina ollut aika levotonta seutua. Pienen lapsen kanssa turvallisuus on yksi ykköskriteereistä kun matkakohteita mietitään. Siksi tällä hetkellä esim. Egypti ja Turkki (erityisesti Istanbul) ovat olleet pois laskuista. Toisaalta mikä maailman kolkka nyt ei olisi näinä päivinä turvaton ja teoriassa esim. terroristi-iskun mahdollisuus on kaikkialla. Yksin matkustavana tai aikuisessa seurassa sitä voi valita matkakohteet hieman eri lailla, mutta äitinä se oman pienen turvallisuus on aina ensisijaisena ajatuksena. Olisi mahtavaa jos jatkaisit kertoa vähän omia kokemuksia, vaikka tähän kommenttiin vastaamalla. :) Ja kiitos ihanasta blogista.
  -Tiina-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista :) ihana kuulla että oot tykänny Marokon kuvista !

   Hmm. Juuri sain julkaistua ensimmäisen Marokko-postauksen, mutta tuttuun tapaan se oli aika kuvapainotteinen, joten koitan kirjoitella tähän fiiliksiä reissusta vähän tarkemmin.

   Meitä oli kaksi tyttöä reissussa, joten turvallisuus oli meillekin tärkeää, mutta en ainakaan kokenut, että olisi ollut turvatonta tai levotonta. Toki myöhään illalla ei kävelty yksin ja etenkin vaaleatukkaisena sai miehiltä huuteluja ja katseita, mutta se oli kyllä odotettavissakin.
   Muuten koettiin, että kaupunki oli turvallinen ja jopa rauhallinenkin välillä, toki en ehkä pienen lapsen kanssa lähtisi juuri Marrakechiin vaan ehkä jonnekin Marokon rantakaupunkiin, ymmärtääkseni siellä on paljon rauhallisempaa. Marrakechissä on paljon ihmisiä ja se on ehkä aikuisseurassa kivempi reissukohde. Basaarit ovat aika ahtaita, vaikkakin hurmaavia, etenkin jos matkustaa pienen lapsen ja mahdollisesti rattaiden kanssa. Esimerkiksi keskustori on usein täynnä ihmisvilinää ja etenkin vilkkaina hetkinä, kadut ovat aika tungosta, jolloin niissä voi olla vaikea liikkua lasten kanssa.

   Muuten Marrakech oli reissukohteena todella kiva, ei liian suuri ja todella edullinen. Ruoka on suomalaiselle todella halpaa, etenkin jos uskaltautuu paikallisiin ruokapaikkoihin ja katukeittiöihin. Me syötiin ongelmitta joka paikassa. Missään vaiheessa ei ollut mitään levottomuuksia tai muuta ja Marokko on turistille myös pukeutumisen kannalta helpompi kuin monet muut muslimimaat. Siellä turisteihin on totuttu ja voi kulkea shortsit ja toppi jalassa, toki huuteluilta välttyäkseni päädyin usein heittämään huivin harteille ja välttämään niitä lyhyimpiä hameita/shortseja :)
   Pienen kulttuurishokin jälkeen viihdyimme Marrakechissä hyvin ja ei tarvinnut pelätä, ja itselle pelottavinta olivat varmaan käärmeenlumoajat käärmeineen... :D Ja tekemistä on sopivasti, kävimme muutamissa turistikohteissa Bahia palatsissa, Majorelle puutarhassa ja semmoista.

   Eli voin kyllä suositella reissukohteena, tosin kesällä Marokossa on oikeasti TODELLA kuuma. Nyt nautittiin +30 asteen lämpötiloista ja aurinko oli etenkin näin keväällä todella paahtava.

   Toivottavasti tämä vastasi edes johonkin :) kerro toki, jos on vielä jotain mitä voin kertoa reissusta, autan mielelläni :)

   Delete
 3. Hei kiitos paljon vastauksesta. Sain aikalailla juuri sitä informaatiota mitä kaipasinkin. Arabikulttuuri sinänsä ei ole meille vieras ja oikeastaan se on mielestäni myös osa Marokkon viehätystä. Lähinnä lapsen kanssa reissatessa eniten huolettaa maailman tämän hetkinen tilanne kaikkine levottomuuksineen. Olimme keväällä Arabiemiraateissa, ja koin sen paikkana hirveän turvalliseksi ja aika länsimaiseksikin, olisin ehkä jopa toivonut näkeväni enemmän aitoa arabikulttuuria kaikkien niiden amerikkalaisten ketjujen ja kauppakeskusten sijasta.
  Tajusin myös, että ulkoministeriön sivut on oiva paikka etsiä luotettavaa tietoa matkakohteiden turvallisuudesta. Sivuilla on hyvin kerrottu eri maiden turvallisuusriskit ja mitä asioita tulee ottaa huomioon.
  En ollut tullut ajatelleeksi tuota kuumuutta ollenkaan. Mutta tosiaan, ei ehkä paras kesäkohde jos lämpötilat kohoaa kovinkin korkealle. Me tosin ollaan sellaisia kuumuuden rakastajia, että 30 astetta ei ole meille vielä kuuma. :)
  -Tiina-

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts