FRIDAY FIVE

just now2

1. Olen varmaan ensimmäistä kertaa eläessäni innostunut jakuista oikein kunnolla. Olo on niissä jotenkin bosslady - ja sitä fiilistä haluan lisää elämääni. Ostoslistalla on tummansininen tai liituraitainen jakkupuku ja vihdoin sain käsiini etsimäni samettijakun.

2. Blogin hiljaisuus tällä viikolla johtui siitä, että halusin rauhassa mietiskellä asioita. Otin omaa aikaa ja keskityin löytämään taas sen hyvän fiiliksen. Mottona "think happy - be happy", positiivisten ajatusten merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa.

3. Olen ehdottomasti jouluihmisiä ja maahan satanut lumi viimeistään loi joulufiiliksen. Haluan kuitenkin keskittyä joulussa hyvään mieleen ja kivaan tekemiseen, stressin ja materian sijaan. Olenkin pikkuhiljaa ostanut lahjoja ja joulukuun ajattelin pyhittää pienille askarteluhetkille, joulumusiikille ja leipomistuokioille. Jospa jaksaisin tehdä tänäkin vuonna kranssin ja lahjojen paketointi kauniisti kuuluu myös suosikkipuuhiini.

4. Ihastuin Amsterdamin reissulla valkoiseen neuleeseen, jossa on mustat yksityiskohdat kauluksessa ja hihansuissa. Malli ei kuitenkaan ollut täydellinen, joten metsästin nettikauppojen syövereistä toisen vaihtoehdon ja ajattelin tilata sen sovitukseen. IHANA !
Muutenkin tällä hetkellä pinnalla olevat hihayksityiskohdat ja kaulusyksityiskohdat miellyttävät omaa silmää. Niissä on juuri tarpeeksi jujua, jotta vaate on mielenkiintoinen, mutta ei liian erikoinen tai räväkkä. Tämä Topshopin paita voisi olla ihana esimerkiksi slip on -mekon alla.

5. Olen parantumaton astiafriikki ja ostin muutaman mukin itselleni. Sellaisia itsetehdyn näköisiä, valkoisia ja kovin kauniita. Pidän siitä, että kotona on asioita, jotka tuntuu joltain - materiaalien merkitys korostuu, kun asia on käytössä päivittäin, oli kyse sitten kahvikupista, lakanoista tai suosikkineuleesta.


// Current inspirations.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest.
Sisältää mainoslinkkejä/This post has adlinks

Comments

Popular Posts