Stockholm photo diary

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Tukholman tunnelmia vihdoin näin kuvien kautta. 

Kaupunki kuuluu ehdottomasti suosikkeihini monestakin syystä. Ensinnäkin se on niin lähellä ja tuntuu sen takia jotenkin kotoisalta, mutta silti siinä on sitä jotakin, mitä lomalla ollessa kaipaa.
Toiseksi, Tukholman kadut on täynnä tyylikkäitä ihmisiä, joista saan aina todella paljon inspiraatiota. 

Lompakon kannalta kaupunki on useimmiten vaarallinen - sieltä kun löytyy kaikki ne liikkeet, joita kaipaan Suomeen. Muun muassa Byredo, &Other Stories, Acne Studios ja nyt myös juuri avautunut Célinen liike. Jos kaipaat Tukholman vinkkejä enemmänkin, kurkkaa tämä Tukholman kaupunkiopas. 

ps. söin elämäni parhaat kanelbullet vanhan kaupungin Fabriquessa, näitä kahviloita löytyy useampi pitkin kaupunkia. Suosittelen !


// Snapshots from Stockholm. One of my favorite cities as it somehow feels very familiar and cozy, yet has that little something you want when you're on a vacation. If you are looking for Stockholm tips, click here for my Stockholm city guide. 

xoxo Maria

Kuvat minä ja Lilli

Comments

 1. Oi ihania ihania kuvia! Tukholma on niin täynnä kaikenlaista ihanaa, mitä Suomeenkin halutaan. Ravintolat ja kahvilatkin on jo next level! ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maija !! :) Tukholma on kyllä todellakin next level.. tuntuu, ettei reissujen aikana päivät riitä käymään kaikissa ihanissa ruokapaikoissa ! Niitä kun olisi joka kulman takana - tätä todellakin lisää Suomeen !

   Delete
 2. "Grateful for your support; committed to crafting content that captivates and links seamlessly."
  archie andrews jacket

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts