FRIDAY FIVE

just now1

1. Talven uniformuni on yleensä mustat housut ja neule. Päivitetty versio mustista housuista on mielipiteitä jakava hiihtohousutrendi - itse lämpenen tälle, vaikka en vielä tiedä osaanko yhdistää sitä mieluisalla tavalla. Kuitenkin valkoinen pooloneule ja hiihtohousut ei vaikuta ollenkaan hassummalta yhdistelmältä. Tätä pitää ehkä kokeilla !

2. Jos et ole vielä jämähtänyt Netflixin ääreen katsomaan uuden the Crown sarjan ensimmäistä tuotantokautta - tee se ! Sarja koukuttaa, etenkin jos myös sinulla on soft spot brittiaksentille ja viime vuosisadan vaateloistolle. 

3. Ostoslistalla &Other Storiesin tummansiniset samettinilkkurit. Ihan mielettömät ja toimivat korvikkeina samettisohvan ostohaaveille. Mielessä jo monta asua, joihin nämä toisivat sitä kaivattua mielenkiintoa.

4. Olen todennut viihtyväni juhlassa ehdottomasti paremmin housuasuissa, mutta jotta pikkujoulusesongin juhlapukeutuminen ei jäisi tylsäksi, yhdistäisin housujen kanssa esimerkiksi tämän valkoisen röyhelöpuseron. Lisää vain korot ja vähän kimalletta korviin. Ja voilà !

5. Maahan satanut lumi on saanut allekirjoittaneen aivan joulutunnelmiin. Sytyttelen tuon tuosta tuoksukynttilöitä, haen kupin glögiä ja suunnittelen äiti-tytär reissua Kööpenhaminaan. Onko teillä vinkkejä sinne, sillä itse en ole siellä koskaan käynyt ja olisi kiva kuulla must-jutut viikonloppureissua varten !


// Currently inspired about ruffles, the new Netflix series the Crown and combining skipants with an oversized turtleneck knit. Oh and I need those velvet ankle boots from &Other Stories.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest
Sisältää mainoslinkkejä/This post has adlinks

Comments

Popular Posts