FRIDAY FIVE

just now1-040

1. Nyt kiinnostaa aurinko. Haaveilen päivittäin parin viikon mittaisesta etelänlomasta, jonnekin kunnon lämpöön. Tarvitsen auringonsäteitä, palmupuita ja valkoisen hiekkarannan, ainiin ja riippumaton, jossa lukea kirjaa ja syödä hedelmiä.

2. Black Friday, suurin tarjouspäivä on taas täällä ! Kannattaa kurkata ainakin Missoman korut, taisivat olla -30% ! Myös Zalandolla näyttäisi olevan aika hyvät alet, katso täältä.

3. Uusi merkki-ihastus on hollantilainen ANECDOTE. Bongasin heidän myymälänsä Amsterdamin reissulla ja tykkäsin kovasti ! Täältä löydät laadukkaat neuleet, suorat housut ja muutenkin tyylikkäitä, yksinkertaisia vaatekappaleita. 

4. Käytän päivittäin hajuvettä, sillä tuoksut viimeistelevät asun. Jämähdän yleensä käyttämään yhtä tuoksua pidemmäksi aikaa, mutta välillä haluan hetkeksi vaihtaa tuoksua. Silloin käytän yleensä &Other Storiesin kevyempiä vartalosuihkeita. Edullisia ja ihania !

5. Ihan vaan kaiken lomahaaveilun keskellä ajattelin todeta, että alle kuukausi jouluun !!! Aika ostaa lahjat, jotta voi rauhassa tunnelmoida joulua. Itselle on kovin tärkeää, ettei stressi iske joulun alla, joten hoidan yleensä lahjaostokset ajoissa. Silloin voin keskittyä joulun tunnelmaan kunnolla.


// Currently inspired about.

xoxo Maria

Sisältää mainoslinkkejä/This post has adlinks
Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

  1. "Appreciate your push; crafting captivating content, a linchpin for effective link-building."
    archie andrews jacket

    ReplyDelete
  2. "Thanks for your encouragement; devoted to top-notch content and strategic link building."
    archie andrews jacket

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts