FRIDAY FIVE

just now1-039

1. Talvella pyrin panostamaan ihonhoitoon, sillä talvivaatteiden kaverina näyttää ihanalta kevyesti meikattu, hyvinvoiva iho. Olo on jo muutenkin hankala ja "tunkkainen", kun pitää kerrostautua ties mihin sukkahousuihin ja kaulahuiveihin, on ihanaa jos kasvot ja iho voivat olla raikkaita. Daria Werbowy näyttää mallia Célinen mainoskampanjassa. looooove it.

2. Kiiltonahka on pikkuhiljaa kotiutunut vaatekaappiini ja tuntuu entistä enemmän omalta. Suurena neuleiden ystävänä on ihana löytää vaatekappaleita, jotka nimenomaan sopivat neuleiden kanssa. Sillä kiiltonahka + pörrö = love. Nämä &Other Storiesin kiiltonahkahousut houkuttelisivat kovasti.

3. Muuten olen talvitakkikokoelmaani todella tyytyväinen, mutta harmaa kaunokainen puuttuu. Muutama vuosi takaperin jouduin reklamoimaan huonolaatuisen harmaan takkini ja etsinnässä on uusi. Tämä H&M premium quality malliston takki saattaisi olla se oikea - katsokaa vaikka, kuinka upealta ystäväni Milla näyttää kyseinen takki päällä !

4. Pikkujoulusesongin pukeutumis filososfia saa tänä vuonna olla yksinkertainen: mustavalkoinen asu, punaiset huulet ja statement korvikset. Yksinkertaista, mutta toimii. Jos etsit budjettiystävällisiä korvakoruvaihtoehtoja, kannattaa tsekata ainakin Mangon valikoima.

5. Trumpettilahkeet miellyttävät edelleen. Näin talvikeleillä yhdistäisin ne pidemmän neuleen ja sukkanilkkureiden kanssa - näin asun mittasuhteet pysyvät mielenkiintoisena.


// Currently inspired about skincare and effortless makeup routines - think Daria Werbowy in the Céline campaign. Oh and kind tempted to buy patent leather pants, as I think patent leather is the best friend of fluffy knits. These ones from &Other Stories are definitely on my wishlist.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

 1. Toi H&M:n takki kävi mullakin sovituksessa, mutta se oli VALTAVA. Suosittelen ottamaan siis vähän pienemmän koon, jos et halua hukkua siihen :D Tosin Millallakin takki näyttää superhyvältä, joten ehkä en vaan osannut pukea sitä oikein :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä tietää ! Välillä otan reilumman koon, että takki olis tarpeeksi oversized ja mun leveille hartioille sopiva - tässä täytyy siis varmaan tilata normikoko tai pienempi :) mutta ihanahan tuo on !

   Delete
 2. "Your encouragement sparks my commitment to creating captivating, link-worthy content."
  archie andrews jacket

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts