white cotton knit and black culottes

Untitled

OUTFIT:
Sunnies Céline
Knit Lindex
Bag H&M
Culottes H&M
Shoes Aldo

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Hei taas ja pahoittelut hiljaiselosta. Pääsin kesäreissuun vanhempieni kanssa, käytiin meren toisella puolella Ruotsissa ja ai että oli ihanaa !

Säät suosi ja Tukholma muistutti taas, miksi se on yksi suosikkikaupungeistani. Oltiin myös pari päivää tätini kesämökillä, ilman sähköä, juoksevaa vettä ja nettiä. Irtiotto arjesta, oikein kunnolla.
Mutta reissusta lisää ihan pian.

Asu on jo muutaman viikon takaa, kun olin pyörimässä Helsingissä ystäväni kanssa. Rento, viileämmän kesäpäivän tai illan asu. Viime aikoina pukeutuminen on ollut jotenkin erityisen helppoa ja siihen on ollut hyvä fiilis. Eikö sen pitäisi aina olla tälläistä? Ja onkohan se on helppoa silloin, kun vaatekaappi toimii? Joka tapauksessa, nautin tästä niin kauan kuin sitä kestää.


// My blog has been quiet for a few days, but now I'm back. I was on a little trip to Sweden with my parents. Visited Stockholm and my aunts summerhouse. Good times, I'll be back with photos soon. 
This outfit is already a few weeks back, when I was in Helsinki with my friend. A relaxed fit for a more chilly summer day. 

xoxo Maria

Comments

Popular Posts