FRIDAY FIVE

just now1-026

Lieko pitkät keskustelut ystävien kanssa vai jokin mystinen kesäinnostus, tällä hetkellä mieli on pitkästä aikaa virkeä ja inspiroitunut.

Olen myös tykästynyt blogin uuteen rytmiin, on ihanaa kun tietää milloin tekee juttuja blogiin ja milloin ei. Mutta nyt perjantain viiteen ihanaan juttuun.

1. Istuin tiistaina parin kuukauden takaisen ELLE:n ääressä, kun odottelin siskoni kampaamovisiitin päättymistä. Taisi olla toukokuun numero, joka oli aivan ihana. Kannattaa tsekata tämä juttu elle.fi:ssä, jossa on pari poimintaa kyseisestä lehdestä.

2. Olen innostunut katsomaan vlogeja, tykkään eniten brittivloggaajista, jotka höpöttävät millon mistäkin. Viimeisimpänä tämä ihana meikkivideo, jonka kesämeikin aion opetella, klik

3. Lucy Williams - nainen kenen vaatekaapin ja lentoliput voisin hyvin mieluusti ottaa itselleni. Hän on ollut yksi niistä bloggajista, keiden tekemistä on ihana seurata ja saan mielettömästi inspiraatiota Lucyn blogista ja instagramista.

4. Mansikkasesonki on parhaimmillaan, helppo aamupala tai välipalaherkku syntyy paksusta kreikkalaisesta jogurtista, tuoreista mansikoista ja itse tehdystä myslistä, reseptin löydät täältä. Muutin hieman reseptiä, sillä kardemumman lisäys ja karpaloiden pois jättäminen toimii yllättävän hyvin. 

5. Tämän hetken housumuoti on ehkä parasta pitkään aikaan. Kun kaikki on sallittua, leveät, kapeat, vajaamittaiset... , on helppo etsiä juuri itselleen sopivat mallit ja kuosit. Tällä hetkellä omat suosikit ovat mustat culottesit ja COSin aleista löytyneet nilkkamittaiset beiget housut. Alesesongin aikana suosittelenkin suuntamaan paitarekkien sijaan housujen luokse, yhdet uudet housut kun antavat uuden elämän jo niille kaapissa ennestään oleville paidoille.

Ja hei, viikonloppu alkaa ! Nautitaan.


// What I'm currently inspired about: the May issue of Finnish ELLE, vlogs and especially this makeup video, Lucy Williams and her blog which currently my biggest source of inspiration.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

Popular Posts