FRIDAY FIVE

just now1-027

Tämä viikko on sujahtanut ohi ihan huomaamatta, sain alkuviikosta parhaan ystäväni muutamaksi päiväksi kylään, keskiviikkona käväisin yhden yön mökkeilemässä ennen töitä ja eilen treffasin isosiskoa Helsingissä, missä vietettiin aurinkoinen kesäpäivä yhdessä kierrellen ja höpötellen.

Kivoja juttuja ja tuntuu lomalta vaikka välillä pitää jaksaa olla töissäkin. Mutta nyt perjantain viisi ihanaa:

1. Kesällä ihonhoito ja meikkijutut meinaa unohtua, kun puolet päivistä huitelee menemään all natural. Yhden löydön olen kuitenki tehnyt, nimittäin Lumenen turvenaamion. Ihana niin rantasaunassakin, kuin kotona osana viikottaisia kauneudenhoitohetkiä.

2. Blogivinkkinä ihana Johanna Piispan blogi, upeita asukuvia ja laadukasta luettavaa, me likes !

3. Olen innostunut värienkäytöstä vähän enemmän tajutessani, että yksin käytettävissä vaatekappaleissa (esimerkiksi mekoissa) räväkätkin värit näyttävät ihanilta ja yhdistelemisen ongelmaa ei tule. Juuri nyt mielessä kaupunkimekot, joita olen vihdoin löytänyt muutaman vaatekaappiini.

4. Ajankohtaisin kesäkassi on joko korikassi tai kepeä verkkokassi, menit sitten torille ostamaan hedelmiä, rannalle nauttimaan auringosta tai töihin, ihana korikassi tuo kesän olalle. Jos vielä epäilet, toimiiko kesäkassi muuta kuin rantalookissa, kurkkaa tämä asupostaus ja tämä Lily Editin juttu.

5. Sateisissa kesäpäivissä on jotain aivan ihanaa, vaikka meillä suomalaisilla on tapana masentua ja valitella säätä heti kun on sateinen kesäpäivä. Sadesäällä voi huoletta nukkua päiväunet, katsoa lempisarjoja, leipoa tai viettää hetken blogien parissa... Ja  uiminen kesäsateessa on jotenkin erityisen ihanaa - ei pilata kesäfiilistä sään takia !

Ihanaa viikonloppua !


// Current favorites: Lumene peat mask, Johanna Piispa and her lovely blog, wearing "city dresses" and straw basket bags and enjoying those gloomy rainy summer days.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest and Lumene

Comments

Popular Posts