When we were young, we could always dare to dream.

XZEH8444

OUTFIT:
Coat 2nd hand
Knit J. Crew
Pants KappAhl
Ankle boots Bianco
Bag Banana Republic

WUEL3304
LPGN5048

Olen yrittäny viime viikkoina kehitellä paljon kaikenlaista kivaa tekemistä ja lähteä mukaan juttuihin, jotka on vähän siellä oman mukavuusalueen ulkopuolellakin.
Tämä on toiminut hyvin syysmasennuksen ja toimeettomuuden välttämiskeinona, yhtäkkiä viikot menee nopeasti ja suurimman osan ajasta hymyilyttää.

Marraskuu on jo melkein puolivälissä ja ajatukset alkaa pikkuhiljaa siirtyä ensi vuoteen, tiedossa kaikkea jännittävää ! Mutta sitä ennen keskityn jouluun ja siihen, että loppuvuodesta tulee ihana !

Jotta loppuvuonna ja siitä eteenpäin blogin puolella olisi lisää kivoja juttuja ja blogi voisi kehittyä, olisi ihana tietää mitä ja mistä te haluaisitte lukea? :) Onko suosikkijuttuja, jotain mitä saisi olla enemmän tai vähemmän tai sitten jotain uutta? Kommenttiboksi on teidän.


// Avoiding autumn sadness with all kinds of nice things and doings. Keeping myself busy and happy. This outfit was from a waffle-date with my friend :)
And right now on my mind is to make this blog even better - so what would you like to read? What is this blog missing or what kind of posts do you want more/less? Tell me what you think !


xoxo Maria

Comments

 1. On ihana lukea sun sisustus/keittiöpostauksia, niitä lisää ja vaikka vähän laajennetussa määrin! Olis esimerkiksi kiva nähä joku postaus astioista ja sisustusjutuista mistä erityisesti tykkäät, mikä kolahtaa, miten lähdet vaikka rakentamaan kivaa kattausta tai asetelmaa :) Sun brunssit ja aamiaiset on niin ihania, ja pöytä aina tosi kauniin huolittelemattoman ajateltu.. <3 Ja valokuviin keskittyminen aina aiheesta riippumatta on ihaninta sun blogissa, kun oot kameran kanssa taitava :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 ihana kommentti ja kivoja ideoita ! pitää vähän miettiä, millä tavalla näitä vois toteuttaa, mutta ehdottomasti sisustusaiheisia juttuja vois tehdä lisää :)

   pus !

   Delete
 2. Musta sun blogissa on jo nyt hirmu hyvä tasapaino juttujen suhteen, sopivasti vähän kaikkea, mutta ei mitään liikaa. :) Mun lemppareita sun blogissa on sisustukseen ja kauneuteen liittyvät postaukset. Ois kiva jos voisit kertoa sun käyttämästä kosmetiikasta lisää tai esitellä just lempituotteita, kuten just teitkin madaran tuotteiden kanssa. :) lisäksi sun asut on ihania, niitä vois katella loputtomasti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos kivasta kommentista ! :) ihana kuulla että tykkäät kosmetiikkajutuista, niiden tekemisestä oon viime aikoina tykänny, vaikka se on vähän aiheena out of my comfort zone.. Mutta tulossa pian postaus DIY luonnonkosmetiikkaan liittyen :)

   Delete
 3. Heips,

  Minusta blogisi on ihanan tasapainoinen, ripaus sitä ja tätä :) pidän erityisesti asupostauksista, sillä ne antavat minulle ideoita joita voisi oikeastikkin toteuttaa. Myös ihanat valokuvasi ja reseptit/aamiaishetket yms. ovat kauniita ja niistä tulee poikkeuksetta hyvä fiilis.

  xx,
  ina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Ina !! :) Jotenkin asupostauksissa koen välillä, että olenko liian tylsä, niin tosi kiva kuulla, että ne antaa ideoita ja inspiraatiota sulle !

   Delete

Post a Comment

Popular Posts