Tender skincare.

madara-009
madara-018
madara-003
madara-001

Mitä isosisko edellä sitä pikkusisko perässä. 
Ainakin näin luonnonkosmetiikan suhteen.

Oma heräämiseni lempeämpiin ja luontoystävällisempiin kosmetiikkatuotteisiin on tullut vasta viime aikoina ja tilattiin jonkin aikaa sitten yhdessä siskon kanssa Mádaralta muutamia tuotteita, joihin olen ollut muutaman viikon käytön jälkeen erityisen tyytyväinen. 

Oma ihoni on aina ollut helppohoitoinen ja hyvässä kunnossa, mutta viime talvena huomasin ensimmäistä kertaa sen kaipaavan kunnon kosteutusta ja hellempiä otteita. Siksi tänä vuonna halusin ennakoida ja vedenjuonnin lisäksi hoidan ilmojen kylmetessä ihoani rasvaamalla ja hellävaraisilla puhdistustuotteilla. Uusin tulokas kasvonhoitorutiineihin on kasvovesi, jota intouduin käyttämään nähtyäni nämä videot: 1 ja 2.

Näistä tuotteista omat suosikit ovat ehdottomasti kasvojenpuhdistusvaahto ja seerumi. Jostain syystä meikkien peseminen on monien kasvojenpesuaineiden kanssa haastavaa, sillä vaikka en käytä vedenkestävää ripsiväriä suurin osa meikinpoistoaineista jättää silmänympärykset tummiksi pesun jälkeen, mutta tällä kasvot tulevat kunnolla puhtaiksi ja iho ei tunnu pesun jälkeen kireältä tai kuivalta. Seerumin sekoitan silloin tällöin yövoiteen sekaan, kun tuntuu siltä, että iho kaipaa tehokosteutusta. 

Lisäksi tehtiin siskojeni kanssa yhdessä kosmetiikkaa ihan itse. Tehtiin ihanaa kahvintuoksuista vartalonkuorintavoidetta ja vartalorasvaa. Niistä pian lisää omassa postauksessa !


// The newest additions to my bathroom products. Thanks to my sister, I've started to use cosmetics that are more environmentally friendly and I couldn't be happier with these products that I bought a little while ago from Mádara. My favorites are the purifying foam and the serum. We also made some cosmetics ourselves - a body scrub with coffee and a coconut body lotion. I'll post about those later. 

madara-012
madara-032
madara-022
madara-004
madara-019
madara-024
madara-027
madara-025
madara-006
madara-011

xoxo Maria

Comments

 1. tosi kiva postaus, sai hyviä vinkkejä! :) iteki oon kans aatellu siirtyä pikku hiljaa luonnonkosmetiikan puolelle, joten suositukset on kyll tarpeen! mitä kasvorasvaa mahdat käyttää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla että postaus oli hyödyllinen :) Mäkin koitan sillai pikkuhiljaa siirtyä, kun löytää kivan ja toimivan tuotteen.. :)
   Kasvorasvana mulla on ihan perus joku Lumenen, ostin viime talvena itelleni sekä päivä- että yövoiteen, kun mun iho tosiaan kuivu yhtäkkiä tosi paljon.. Ja hyvin on toiminu, vaikka ostin ihan vaan ekan mikä tuli citymarket reissulla vastaan ja oli tarjouksessa, kun olin ihan epätoivonen kiristävän ja kuivan ihoni kanssa ja halusin nopeasti jotain :D

   Delete

Post a Comment

Popular Posts