live to learn.

asu-029

OUTFIT:
Knit Tiger of Sweden
Bag 2nd hand
Jeans Tiger of Sweden
Shoes Topshop

asu-028
asu-025
asu-024
asu-031
asu-027

Asu on eräältä lokakuun päivältä, kun syyskelit oli parhaimmillaan ja kaikkialla oli kaunis ruska.
Tämä syksy on kyllä ollut harvinaisen kaunis - onneksi, tämä vuodenaika ei muuten näet kuulu suosikkeihini, mutta tänä vuonna syksystäkin voi tykätä.

Pimeiden iltojen ja kiireisten päivien lomassa huomaan kyllä usein, että kaikilla on kiire ja sitä huomaamattaan meinaa jämähtää itsekin kiireen keskelle tai sitten unohtuu kotiin ja on tekemättä mitään. 
Lopputuloksena huono mieli, väsymys ja stressi - surkea yhtälö, josta on vaikea päästä pois, mutta itse olen viime aikoina tietoisesti yrittänyt kehitellä itselle ohjelmaa: lenkkitreffejä, asukuvausjuttuja, kyläilyjä ja yhteisiä kauppareissuja, ruuanlaittoa ja kahvikurssi. Viimeisimmällä olin juuri tänään ja ai että kun tulee hyvä mieli siitä, että oppii jotain uutta. Tälläistä pitäisi tehdä useammin.

Tämän syksyn tavoitteena onkin olla jämähtämättä. Kehitellä kaikenlaisia kivoja omia projekteja, kutsua kylään ystävä ihan arki-iltana ja tehdä mieluisia asioita yksin ja yhdessä rakkaiden kanssa. 
Ehkä syksy ja kovaa vauhtia lähestyvä talvi on sitten kaunis ja mieluinen muutenkin kuin säiden puolesta.


// This year we have had the best autumn weather. 


xoxo Maria

Comments

 1. Mun täytyy kyllä ottaa samat tavoitteet, koska niin helposti jämähtää vaan paikalleen, varsinkin kiiren keskellä... muuten nuo kengät <3 taidetaan olla kaksi kenkähöperöä, heh

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, siis huomaa kyllä että pitää ite olla tosi aktiivinen ja aloitteellinen, ettei jämähdä !
   Nyt kyllä yhdessä ei sitten jämähdellä vaan tehdään kivoja juttuja !! :)

   Ja joo, oon ihan harmissani kun kelit alkaa olemaan jo niin kylmiä, ettei noita voi käyttää enää ja ne on siis uudet.. ja mun talvikenkäkokoelma on ihan liian vajavainen ja tylsä :D kenkäostoksille siis --->

   Delete

Post a Comment

Popular Posts