That the past is the only place where things could last.

QLDG1312

OUTFIT:
Coat H&M
Knit Banana Republic
Skirt 2nd hand
Scarf Acne
Ankle boots Alberto Zago

IMG_8655
IMG_8657
IMG_8656
IMG_8658

Viime viikolla olin onnekas kirppistelijä. 
Löysin kaksi mekkoa, hameen ja farkut. Tuntui kuin olisin ollut mikäkin supershoppailija, mutta kaikki yhteensä alle kahdella kympillä....
Ja vaikka hameen mitta on täysin oman mukavuusalueen ulkopuolella, päätin 2 euron hintalapun verukkeella kokeilla onneani ja ihastuin sitten kertaheitolla tähän asuun. Jättineule ja midimittainen hame, yllättäen yhdistelmä toimii vaikka en ehkä kuitenkaan näytä yhtä hyvältä kuin visioissani.. mutta mikäs siinä kun viihtyy asussa ja kävelee kerrankin pitkin katuja helmat hulmuten !

Täällä aloitellaan aikaista viikonloppua, huominen on vapaapäivä ja suunnitelmissa kunnon kodin siivous, ruuanlaittoa, viikonloppukukkien ostamista ja sen sellaista. Nyt ajattelin mennä pian unten maille, on se kummallista miten pystyy nukkumaan päiväunia ja pitkiä yöunia näin pimeänä vuodenaikana... Kauniita unia !


// Getting out of my comfort zone with wearing a second hand midi dress I bought last week. Love it ! So maybe I should try wearing things out of my comfort zone more often. 


xoxo Maria


ps. Mulla on jo hetken ollut myös snapchat, jossa arkisia höpötyksiä, ruuanlaittoa ja pieniä jokapäiväisiä tilanteita :) ! Seurata voit @dejisss (huomatkaa 3 s-kirjainta)

ps. I've been for a while on snapchat also. You can find snapshots from my everyday life and me rambling about things more or less important (in finnish mostly though..) You can follow me @dejisss (notice three s-letters)

Comments

Popular Posts