just now.

just now1

Keskiviikon juttuja taas. Kollaasin värimaailma tuntuu ihanan rauhalliselta ja ah tuota valon määrää. Ollaankin saatu siitä nauttia viime päivät. Tai no, mitä sitä sängynpohjalta on ehtinyt välillä ihastelemaan. Flunssa pistikin suunnittelemaan ruokajuttuja. Oon tosi herkkä huonosti syömiselle ja huomaan sen heti olossani, senpä takia innostuin jo suunnittelemaan viikon pituista "puhdistusjaksoa". Kevyttä, ravinteikasta ja tuoretta ruokaa. Toisinsanoen paljon salaatteja ja hedelmiä. Muutenkin kevättä kohti kun mennään, tekee mieli raikkaita, kevyitä makuja.
Kevyttä ja raikasta haluan myös sisustukseen ja pukeutumiseen. Makuuhuoneessa suoritettu kevennys miellyttää kovasti silmää ja samaa tekee mieli jatkaa muuallakin. Ja kukista en saa tarpeekseni. Olohuoneessa onneksi on kirsikkapuunoksia ja tulppaaneja.
Kepeää keskiviikkoiltaa ihanat.

// Food cleanse on my mind. Also a cleanse in terms of less stuff more light and more space and more freshness. yup. spring is coming.
That is also why I can't have enough flowers right now.
 Have a lovely Wednesday evening darlings.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from

Comments

 1. Oih ihan täydellinen blogi sulla! Ihania tunnelmallisia kuvia kaikesta kauniista ja vielä tosi upee ulkoasu sun blogillas! Pakko kyllä jäädä seurailemaan! :))

  http://outtamyheart-sara.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Tervetuloa tänne! Piristi kovasti flunssaista sairasteluiltaa. :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts