February bite.
I think buns are underrated. Often considered as boring or dry, but when you get them right they are just simply delicious.
Especially these semla buns. So good.
Or maybe I'm just my mothers daughter. We both just love buns.
So here it is. The best thing of February.
You can find the recipe here. (In finnish)
Mielestäni pulla on aliarvostettu herkku. Usein tylsä tai kuiva, mutta onnistuessaan aivan mielettömän herkullinen.
Ja etenkin kun puhutaan laskiaispullista. Niin hyvää.
Tai sitten olen vain perinyt äidiltäni tämän. Pullahiiri mikä pullahiiri.
Mutta oli miten oli, helmikuun paras juttu on laskiaispulla.
Ja etenkin kun puhutaan laskiaispullista. Niin hyvää.
Tai sitten olen vain perinyt äidiltäni tämän. Pullahiiri mikä pullahiiri.
Mutta oli miten oli, helmikuun paras juttu on laskiaispulla.
Pulla on hyvää! Varsinkin tuore pulla, nam ;)
ReplyDeleteNiin on !! Kun vielä oppis tekemään kauniin pyöreitä ja tasapintaisia pullia niin ois hyvä, maku onneks on jo kohdillaan ! :D
DeleteLaskiaispullat on mun lemppareita! Ja hei ihanat kuvat <3
ReplyDeleteNe on kyllä niin hyviä :) !! Kiitos <3
DeleteOi ihanat kuvat!! <3
ReplyDeletevoi kiitos <3
DeleteOnpa herkulliset kuvat! Ja kaunis tuo sinivalkoinen porsliiniastia :)
ReplyDeleteKiitos Ina ! Noi sinivalkoset astiat on kyllä mun lempparilöytöjä kirppareilta :)
Delete