be thankful for every heartbreak.

IMG_1036.JPG_effected
IMG_1051.JPG_effected

OUTFIT:
Coat Zara
Knit J. Crew
Pants KappAhl
Bag Madewell
Ankle boots Ecco

IMG_1043.JPG_effected
IMG_1038.JPG_effectedIMG_1052.JPG_effected
IMG_1064.JPG_effected
IMG_1068.JPG_effected-001
IMG_1045.JPG_effected
IMG_1044.JPG_effected
IMG_1055.JPG_effected
IMG_1061.JPG_effected
IMG_1050.JPG_effected

Last weekend the sun decided to show up and made me dream of spring. But before I get to enjoy floral print and pastel colors, let's get back to this winter outfit. For me it's the ideal winter outfit: a warm, cozy knit, my favorite coat and black accessories. Though I must say a few words about that coat. I bought it in the fall from Zara and it already has a lot of fuzz.
For me that's a sign of bad quality and because the coat is the perfect fit, I'm so annoyed.
Well soon we'll be walking around without coats and wearing spring things. Or at least I have my fingers crossed for spring to arrive soon.

Saatiin viime viikonloppuna maistiaisia keväästä kun aurinko suostui tulemaan esiin. Sen jälkeen talvijutut on tuntunut tunkkaisilta ja vaatekaappia tekis mieli päivittää kukkakuosein ja pastellivärein. Talviasuna tämä kuitenkin lähentelee täydellisyyttä: superlämmin neule, talven luotto takki ja mustat asusteet. Takista on tosin sanottava pari valittua sanaa. Ostin takin Zarasta syksyllä ja malli on aivan täydellinen, mutta takki on nukkaantunut kovasti muutamassa kuukaudessa mikä on mielestäni kyllä merkki huonosta laadusta. Voihan ärsytys.
No onneksi pian tepastellaan ilman takkia, nilkat paljaina ja keväthepeneissä. Tai siis täällä on ainakin sormet ristissä, että kevät nyt tulis pian.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures by  Eva

Comments

 1. Tosi kivat kuvat tuli tässä! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D kiitos ! Itsekin tykkään näistä, oli kyllä hyvä kuvaaja myös !

   Delete
 2. Onpa kiva takki, mutta harmi kun on nukkaantunut! Mulla kävi samoin samantyylisen takin kanssa joka myös zarasta..se on nykyään niin epäsiistin näköinen etten juuri halua käyttää..ärsyttää kun muuten tykkään siitä paljonkin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei. Pitääkin ruveta sitten välttelemään takkiostoksia Zarassa ! Tämän takin itseasiassa vaihdoin kertaalleen, kun aattelin että se ois ollu vaan huono yksilö.. mutta toinenkin nukkaantu ihan yhtä nopeesti.. :(
   harmittaa myös just niin kovasti kun toi on muuten ihan täydellinen ! :D

   Delete

Post a Comment

Popular Posts