just now.

just now1-011

Keskiviikkoista kuomat. Päässä pyörii tällä hetkellä paljon juttuja, sen verran ihana viikonloppu oli kun sain yhden lempparitytön vieraaksi Sveitsistä asti. Ohjelmassa oli mm. brunsseilua, pikkuputiikkeja, turistijuttuja (munkkikahvilaa ja ties mitä), leffailtaa ja Helsinki-päivä. Niistä lisää myöhemmin.
Tuntui kuin olis ollu ite minilomalla ja vaikka nyt väsyttää, mitäs tuli valvottua, moni juttu inspiroi ja päässä on kaikkia ideoita. Pienet kultasormukset on ihan mun suosikkeja. Ja koska pukeutumisintoilu haluais siirtyä jo kevääseen, on pakko keskittyä sisustusjuttuihin - vanhat tuolit, viherkasvit, valkoinen, valo ja puu materiaalina tuntuu just nyt hyvältä.
Ja tietysti kevään matkat on koko ajan mielessä. En malta odottaa, että pääsen kiertelemään New Yorkin ja Lontoon katuja - pian pian !!

// Had a great mini vacation when my favorite Swiss came to visit. You'll hear more about what we did later. Wednesday goodies are all about dainty golden rings, feelin' inspired about interior and my upcoming trips to London and New York. And seriously those old chairs. I want all of them.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from

Comments

Popular Posts