FRIDAY FIVE

just now1-035


1. Tämä Theoryn laukku. YES PLEASE !

2. Mielessä neuleet, neuleet, neuleet ! Ilmojen viiletessä en käytännössä halua pukeutua muuhun kuin neuleisiin, tulipa tänään puhuttuakin aiheesta ja ystäväni Mari totesi, että neule taitaa olla pukeutumisessa se tavaramerkkini. 

Parhaat neuleet löydät Acne Studiosilta, Filippa K:lta, COSilta ja Tiger of Swedeniltä

3. Kiiltonahka kiinnostaa, niin hameissa kuin asusteissa. Laatutietoinen satsaa aitoon nahkaan, hyviä yksilöitä bongattu muun muassa & Other Storiesilta, mutta hyviä budjettiystävällisempiä vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi Mangosta, Zarasta tai Topshopilta. 

4. Kesän jälkeen tekee mieli taas satsata kauniisiin alusvaatteisiin ja oloasuihin. Siinä on jotain erityisen ihanaa, kun paksujen vaatekerrosten alla on ihanat alusvaatteet - pitsibody toimii loistavasti muhkean neuleen alla ! Uusi alusvaatemerkki-ihastus on Lonely Label, ihania !!

5. Vaikka käytän ympäri vuoden hajuvettä, syksyllä kiinnitän erityisesti huomiota tuoksuihin. Niin kotona kuin kosmetiikassa. Suosikkini on tällä hetkellä Byredon Bal D'Afrique. On jotenkin ihana vaihtaa kesän jälkeen tuoksu toiseen, pieniä juttuja jolla saa tunteen uudesta alusta, sen saman tunteen minkä uuden koulurepun hankinta sai aikaan pienenä.


// Current inspirations.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest and theory.com
Sisältää mainoslinkkejä/This post has adlinks

Comments

Popular Posts