FRIDAY FIVE

just now1-037

1. Laukkurakkautta x3. Tällä hetkellä pinnalla olevat metalliyksityiskohdat, erityisesti laukkujen kantohihnoissa miellyttävät omaa visuaalista silmää kovasti. Kotiuttaisin mielelläni minkä vain näistä kolmesta: musta laukku Marks&Spencer, viininpunainen ja valkoinen laukku &Other stories.

2. Kun seuraavan kerran suuntaan Lontooseen, No. 197 Chiswick Fire Station on ehdottomasti visiittilistalla ! Kurkkaa vaikka tämä juttu, niin ymmärrät mistä puhun.

3. Tällä hetkellä minulla on kovan luokan girl crush Victoria Beckhamiin, siispä uusimman brittivoguen juttu upeine kuvineen on lukulistalla viikonloppuna. Paras illanviettotapa on hyvä lehti ja teekuppi - I'm boring, I know.

4. Beige takki kiinnostaa, mutta vielä en ole löytänyt täydellistä. Mielessä nilkkamittainen, oversized villakangastakki, särmikkäillä kauluksilla.

5. Myös röyhelöt ovat tällä hetkellä se juttu. Itse olen lämmennyt trendille kovasti, kunhan röyhelöt yhdistää johonkin raffimpaan, kuten kiiltonahkaisiin nilkkureihin tai esimerkiksi farkkuun.


// Currently inspired about ruffles, beige winter coats and London visits. That black bag from Marks&Spencer is definitely on my wishlist, together with the two bags from &Other Stories. Oh and I'm definitely having a girls crush on Victoria Beckham, just check the latest issue of British Vogue.

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

Popular Posts