FRIDAY FIVE

just now1-033


1. Olen kehittänyt jonkinsorttisen pakkomielteen tästä Guccin vyöstä. Upea !!
Ihastuin myös budjettiystävällisempiä yksilöitä etsiessäni tähän Topshopin kauniiseen vyöhön, joskin en tiedä lämmittääkö se sydäntäni yhtä paljon kuitenkaan - vaikka kaunis onkin.

2. Ystäväni Hanna nailed it tällä asullaan. Inspiroiduin kovasti kokonaan vaaleista sävyistä kootusta asukokonaisuudesta ja kotiuttaisin mielellään tuon Filippa K:n neuleen myös itselleni. Viime aikoina vaaleat asut ovat muutenkin ihastuttaneet visuaalista silmää, katso vaikka tämä Camilla Charrieren ihana asu !

3. Yksi suosikkiblogeistani on Johanna Piispan muotiblogi ja saan sieltä usein ihania tyylivinkkejä. Viimeisimpänä tämä ihana postaus ja H&M trendin ihana oversized hihoilla varustettu ribbineule.

4. Raffin farkun ja kepeämmän röyhelöpaidan yhdistelmä, josta pidän juuri nyt. Kuten usein, vastakohdat toimii - ne tasapainoittavat toisiaan, jolloin syntyy asu joka ei ole liian hieno eikä liian arkinen.

5. Seurasin kovasti Tukholman muotiviikkojen menoja, vahvasti fiilis että olin väärässä paikassa väärän aikaan, kun en päässyt osallistumaan. Ensi kerralla sitten ! Mutta onneksi tunnelmaan pääsin tämän postauksen kautta, Stylein SS17 näytöksessä pidin lähes kaikesta - etenkin tuo ruskea nahkatakki ja pliseeratut vaatekaappaleet voisivat muuttaa vaatekaappiini.


// Currently inspired about oversized sleeves, that Gucci belt and outfits with all nude tones.

xoxo Maria


Kuvat/Pictures from  Pinterest, H&M and Filippa K.

Comments

 1. Ihania inspiskuvia! :) Mä en ole edes ehtinyt seurata Tukholman muotiviikkoja :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos !! Nyt vaan tutkimaan netin syövereistä näytöskuvia ja fiiliksiä sieltä ! :)

   Delete
 2. Thanks for sharing this amazing and informative post. keep sharing with us.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts