FRIDAY FIVE

just now1-036


1. Päällimmäisenä mielessä tänään vihdoin koittava Pariisin matka ! Pariisin vinkkejä ja tunnelmia löytyy täältä, jos siellä ruudun toisella puolella on muita kaupunkiin pian suuntaavia. Myös tämä postaus Fashion Me Now -blogissa saa ainakin minut nojatuolimatkalle Pariisin. Jätän tietokoneen kotiin, eli reissujuttuja kannattaa seurata instagramista @dejiss ja snapchatistä @dejisss.

2. Viileät kelit ovat jo täällä, mikä tarkoittaa sitä, että takkiostokset ovat taas ajankohtaisia. Hyvään villakangastakkiin panostaminen on Suomessa asuessa fiksua, sillä talvella viettää suurimman osan ajasta takkiin kääriytyneenä. Hyvä takki on tehty laadukkaista materiaaleista, riittävän väljä ja myös riittävän pitkä - silloin se lämmittää oikeasti ja sen alle mahtuu myös kerroksia. Juuri nyt houkuttelee tämä H&M:n Studio AW16 takki, beigen värisenä, joka on tämänhetkinen värifiksaationi selvästi.

3. Myös neuleissa kiinnostaa tällä hetkellä pehmeät vaaleat sävyt, beige ja luonnonvalkoinen erityisesti. Tämän Acnen beigen V-aukkoneuleen tai tämän Filippa K:n poolon kotiuttaisin mielelläni.

4. Ostoslistalleni on päässyt useampi Missoman koru, etenkin tämä kultainen kaunokainen olisi ihana lisä vähitellen kasvavaan korukokoelmaani

5. New Yorkin muotiviikkoja on tullut seurailtua jonkin verran ja ajattelin koota myös muotiviikkojen suosikit-postauksen kunhan ehdin ! Mutta sitä ennen kannattaa kurkata tämä Manrepeller-sivuston juttu katumuodista - niin inspiroivaa !


// Quite excited about the fact that my flight to Paris leaves in a few hours !!
Follow me on instagram @dejiss and on snapchat @dejisss.
Oh and stylewise I'm already in autumn/winter mood. Craving for this H&M Studio AW16 coat - you need a good coat when living in Finland as you spent pretty much half of your winter wrapped in it. Knitwise I'm having a colour crush with beige and white, wouldn't mind updating my knit collection with this beauty from Acne Studios and this turtle neck knit from Filippa K. With fluffy knits and big coats I go small with the jewelry, having my eye on this Missoma beauty.

xoxo Maria


Kuvat/Pictures from Pinterest,  acnestudios.com , missoma.com
Sisältää mainoslinkkejä/This post has adlinks.

Comments

Popular Posts