red suede.

asu-004

OUTFIT:
Knit Filippa K
Skirt Zara (new!)
Bag Banana Republic
Coat 2nd hand
Shoes Ecco

asu-002
asu-003
asu-007
asu-005

Syyslomalla tehdyn äiti ja tyttäret -illan asu. Käytiin elokuvissa, ostettiin teetä, jota mentiin juomaan elokuvan jälkeen siskon luokse. Päärynäpiirakan kanssa - tietysti.

Tämän kuvan inspiroimana innostuin yhdistämään punaista ja haalean sinistä. Tykkään kovasti, vaikka omaan tyyliini tämä tuntui yhtäkkiä kovin "värikkäältä". Huomaan haikailevani keveämpien nilkkureiden perään, vaikka näistä Eccon nilkkureista pidänkin. Mielessä teräväkärkiset kaunokaiset Acnelta, mutta budjetti ei taida ihan niihin taipua. Mutta ai että kun ne on kauniit !

Alkuviikko on mennyt vähän tahmeasti. Loman jälkeen paluu kouluun on tuntunut vähän ikävältä ja tuntuu, että koko ajan väsyttää. 
Keskiviikkoiltana on kuitenkin hyvä tehdä täyskäännös. 
Kävin kävelemässä hyvää musiikkia kuulokkeissa, hikoilin salilla, ostin karkkia ja kävin suihkussa, jonka jälkeen vuorossa oli kuppi teetä, tuoksukynttilät ja kynsien lakkaus. 
Nyt tuntuu jo paremmalta. 

Nyt hipsin unten maille, huomenna on uusi päivä. 
Uusi, hyvä päivä !


// An outfit from last week, when we visited Helsinki with my mom. Wearing my new suede skirt from Zara. Love the color ! Mom, me and my sister went to the movies and had a lovely night. 


xoxo Maria
Comments

 1. Ihana asu ja ihana juttu oli tehty sinusta Costumen sivuille :) se osui tänään silmään kuin vietin blogihetken aamukahvin kanssa. Kyllä noi Acnen kengät kannattaa, viimeistää sitten kun haluaa itsensä jollain palkita. Ja jos ostaisin uudelleen niin ehkä ottais suedea, vaikka se on kaunis niin aina saa olla vähän varovainen. xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. <3 kiitos ! oli hassua bongata se ite, kun se on jo muutaman vuoden vanha juttu ! Mutta kiva oli kans huomata, miten moni asia piti vielä paikkansa, vaikka tyylijutut on tosta vielä selkeytyny ja vähän muuttunukin..

   Joo mietin samaa mokkaisista, että ne voi olla vähän herkät.. Mutta eniten mun rakkaus kohdistuukin just niihin nahkaisiin yksilöihin :) Ehkä joululahjaksi itelle?

   Delete
 2. Komppaan Hannaa, ihana asu ja tosi mielenkiintone juttu Costumen sivulla! :) musta on aivan ihana lukee toisten ihmisten tyyleistä ja nähä kuvia niistä. Varsinki ku sulla on aivan ihanan selkeä tyyli, ihailen sua ja sun tyyliä valtavasti! Oot mun yks lempibloggaajista, jatka samaan malliin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, et tiedäkään kuinka iloiseksi sun kommentti sai mut ! Huonon viikon keskellä, oikeen ekstraihana. <3 kiitos !

   Delete
 3. Jooo mä myös samaa mieltä, että ihana juttu susta Costumesta! <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts