I hope you know you're capable and brave and significant.

asu-014

OUTFIT:
Coat 2nd hand
Knit Tiger of Sweden
Jeans Selected femme
Bag H&M
Ankle boots &Other Stories

asu-010
asu
asu-015
asu-008
asu-016
asu-012
asu-011
asu-009
asu-017
asu-013

Asujuttuja. 
Huomaan ilmojen kylmetessä kriiseileväni vähän useammin asujen kanssa, sillä vaatteiden käytännöllisyys on erityisen tärkeää kun kävelee kylmänä syyspäivänä usein pidempiäkin matkoja. 
Etenkin kengät tuottaa ongelmia, suurin osa kivoista talvikengistä kun on joko kauniita tai lämpimiä/mukavia. Nuokin nilkkurit ovat vielä sen verran uutukaiset, että pidempiä aikoja kävellessä alkaa tuntua epämukavalta, kun nahka on vielä sen verran kovaa. Eli eteisestä löytyy lähinnä yhdet hyvät sellaiset vähän siistimmät nilkkurit.. 

Ostoslistan kärjessä onkin ehdottomasti muutamat uudet kengät, mutta kun kivojen yksilöiden hintalapussa on usein vähän liikaa nollia sen ensimmäisen numeron jälkeen...

No, kaikki ajallaan. 
Pitäisi muutenkin oppia kärsivällisyyttä vaateostoksissa. Kaikki-mulle-heti kun ei ole se paras ajatusmalli. 

Nyt viikonlopun viettoon. Pari päivää on mennyt tiiviisti koulujuttujen parissa ja pitkästä aikaa täysin vapaa viikonloppu aiheuttaa kasvoille hiipivää hymyä tuon tuosta. 


// An outfit I wore a little while ago. Now that the temperatures are getting lower, I find myself struggling with outfit choices. I definitely need a few more pairs of shoes that are both comfortable and beautiful. But that seems to be a rare combination when speaking about winter shoes. Well, maybe I just have to be patient. 
Now - weekend mode !!


xoxo Maria

Comments

Popular Posts