drink more water

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled

Siitä on ehkä noin vuosi, kun päätin että nyt pitää alkaa juomaan enemmän vettä.
Ostin kunnon vesipullon ja aloin raahaamaan sitä koulussa ja töissä - yllättävän painavaa kantaa täyttä litran vesipulloa käsilaukussa (tervetuloa vaan käsilihakset..).
Työkaverit nimesi vesipullon kanisteriksi ja joka kerta kun sain juotua päivän aikana tai työvuoron aikana pullon tyhjäksi taputtelin itseäni selkään.

En kerro tätä siksi, että veden juominen olisi jokin uusi hieno asia josta ette tiedä, vaan muistutan - ainakin itseltä vedenjuonti meinaa välillä liian helposti unohtua. 
Onneksi on nyt uusi hieno karahvi, sen kotiutin itselleni Ikeasta. 
kyllä kelpaa.

Syksyn tullen iho meinaa kuivahtaa ja mennä huonompaan kuntoon. Huolettoman kesän jälkeen kauneudenhoito tuntuu taas ajankohtaiselta. Ajattelin aloittaa sisäisesti ja panostaa kunnon yöuniin, vedenjuontiin ja hyvään ruokaan. Kroppa kiittää ja iho myös.


// Reminding myself and you - drink more water !


xoxo Maria

Comments

 1. Tosi tyylikkäitä kuvia, pakko tulla sanomaan *_* Ja joo itekin aloin vedenjuonnin, mut aika myöhään vasta. Nyt vesipullo kulkee mukana kaikkialle!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos !! Mä oon siis vielä yläasteella ja lukiossa ollu tosi huono juomaan vettä, jopa urheillessa ! Mutta onneks sitä voi näin myöhässäkin oppia hyville tavoille :D

   Delete
 2. Mulla pitäs ottaa itteä niskasta kii ja alkaa kans juomaan lisää vettä!! Oon kunnon kuivasuu :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D do it !! mulla ainakin autto kivan pullon ostaminen...voi tätä materiaonnea... eh.

   Delete
 3. äh oon kans tsiikaillu tota karahvia uudesta kuvastosta. Se on kyllä kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) äkkiä Ikeaan siis. Ite ihastelin sitä muutaman ystävän kotona ja kun kävin Ikeassa muutama viikko sitten, oli pakko kotiuttaa se.

   Delete
 4. Veden juominen on kyllä tärkeää, kiitos kun muistutit! :D Ärsyttävä miinuspuoli on vaan se, että joutuu juoksemaan vessassa jatkuvasti ;) Mutta itse ainakin huomaan, että olo on heti "nuutunut", jos ei ole saanut tarpeeksi vettä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D no niinpä !! mutta onneks ainakin ite tottuu vähäsen lisääntyneeseen vedenjuontiin, mut etenkin kun alotti niin sai oikeesti KOKO ajan käydä vessassa :D

   Delete

Post a Comment

Popular Posts