same same, but different.

P1017801.JPG_effected

OUTFIT:
Knit COS
Pants 2nd hand
Bag Banana Republic
Shoes Birkenstock

P1017764.JPG_effected
P1017833.JPG_effected
P1017750.JPG_effected
P1017844.JPG_effected

P1017839.JPG_effected
P1017887.JPG_effected
P1017860.JPG_effected
P1017813.JPG_effected
P1017834.JPG_effected

Välillä tuntuu, että omassa pukeutumisessa pyörii samat jutut ja samat vaatteet.
Mutta mitä enemmän asiaa mietin, sitä enemmän olen tullut siihen tulokseen, että se on vain ja ainoastaan hyvä asia.

Kun oman tyylin on löytänyt, miksi koko ajan tuhlata rahaa uusiin kokeiluihin? Onko vaatekaapin sisällön vaihduttava usein, jotta tyyli ja asut pysyvät mielenkiintoisina?

Mielestäni ei.

Kun joka paikasta tulee koko ajan uutta ostettavaa on jotenkin helpottavaa, kun voi todeta, ettei minun tarvitse ostaa kaikkea - koko ajan. Tässä tosin itsellä on vielä parannettavaa. Viime aikoina tyylijutut on muutenkin pyöriny mielessä. Halu luoda just omannäköinen vaatekaappi on kova. Kovasti täytyy karsia ja myös miettiä, mitä sinne haluaa hankkia. Mutta onneksi tämä vaatekaapi-projekti on ihana ja sen kanssa ei ole kiire mihinkään.


// Autumn wear. And continuos love for my brown knit from COS. Also thoughts about making a closet that feels and looks like me and my own style.


xoxo Maria

Kuvat/Pictures Milla

Comments

 1. Ihan samoja fiiliksiä täällä! Ja pakko myöntää, että tällä viikolla oon kulkenut koko ajan ihan samoissa kuteissa, mutta kun ne on lemppareita, on aina ollut superhyvä fiilis. Se on ihan parasta tajuta, että oma tyyli on kasassa, eikä oikeastaan tarvitse mitään! Huonompi puoli on se, että kaikkia visuaalisia ärsykkeitä on niin paljon, että pitää siitäkin huolimatta skarpata, ettei ostaisi jotain uutta vain ostamisen ilosta.

  Ihana asu myös hei, tykkään sun tyylistä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siis nimenomaan ! Visuaaliset ärsykkeet on kyllä niin petollisia. Jotenkin just haluaa vaan ostaa, koska kaikki muutkin. Ja jotenkin ärsyttävää kun huomaa, että on niin materiaan koukussa että pitäis hankkia uutta, vaikka omistaa jo kaikkea kivaa !!

   Kiitos<3 tykkään sun kommentista !

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos ! En ihan oo vielä täysin kotonani, kun asu on löysää löysällä, mutta ihana kuulla että toimii :)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts