new in on the beauty department.

IMG_7746.JPG_effected
IMG_7731.JPG_effected
IMG_7737.JPG_effected
IMG_7740.JPG_effected
IMG_7736.JPG_effected
IMG_7723.JPG_effected
IMG_7734.JPG_effected
IMG_7725.JPG_effected

Tämän hetken suosikkituotteita kosmetiikkapuolelta. 
En ole mikään kova kauneustuotehamsteri, mutta viime aikoina on löytynyt kivoja juttuja. Tykkään ostaa usein reissuista tuliaisiksi kosmetiikkajuttuja. Kiva ostaa jotain hyödyllistä ja samalla paikat ei täyty krääsästä.

Näihin oon ollu kovin tyytyväinen, ihania !
Ja parhaissa tuotteissa on hyvän sisällön lisäksi myös nätit paketit.

Balmainin suolasuihke on oman tukan pelastus. Mun hiukset on aika liukkaat laadultaan ja tykkään saada siihen tekstuuria ja tällä sitä kyllä saa, mikä parasta aamulla suihkittu pieni karheus ei katoa muutaman tunnin sisällä vaan kestää hyvin pidemmälle päivään. Lisäksi suihkeessa on ihana tuoksu !

Estée Lauder Teint miracle mineraalipuuteri oli löytö laivalta vanhan lopussa olevan mineraalipuuterini tilalle. Lähes kaikki puuterit on mattapintaisia ja itse tykkään puuterissa pienestä "kimalluksesta", jolla saa helposti tehtyä hehkuvan ja kuulaan arkimeikin. Uutta puuteria ehdin jo hakea, sillä edellistä mineraalipuuteriani ei enää saa mistään. Onneksi löytyi tämä Estée Lauderin, tää on ihan huipputuote ainakin mun iholle.

Aēsop käsirasva oli sveitsintuliainen itselle. Eikö perusteluks riitä ihana pakkaus ja hyvä tuoksu? Pidän kovasti merkin koko konseptista, olen saanut joka kerta todella hyvää asiakaspalvelua, liikkeet on niiiiiin kauniita ja tuotteita saa rauhassa kokeilla, tuoksutella ja ihastella. Nyt vihdoin ostin itselleni mukaan käsirasvan, ensi kerralla haluaisin ostaa saippuaa pumppupullossa.

MO$HI vartalonkuorinta lähti mukaan suloisesta luonnonkosmetiikka-putiikista, Tallinnasta, lähinnä kauniin paketin ja hyvän tuoksun vuoksi. heh. voi huomata että mun tärkeät ostokriteerit toistuu...... Mutta oon ollu tyytyväinen tuotteeseen, tuoksuu ihanan hedelmäiseltä ja rakeet tuntuu kivalta. Löysin merkin nettisivutkin, klik. Eli jos oot suuntaamassa Tallinnaan, suosittelen ostamaan näitä.

Dior kynsilakka on koko joukon ylivoimaisesti paras juttu. Tämän ostin lentokentältä, sillä huomasin kentällä että kynnet oli lakkaamatta ja kynsilakat unohtunu kotiin. No ajattelin, että kerrankun pitää ostaa uusi, panostetaan sitten ja ai että tää on hyvä tuote ! Lakka kuivuu nopeasti ja kesti kynsissä   t o d e l l a   hyväkuntoisena melkein kaksi viikkoa !!! Tiedän ainakin itse, minkä merkin kynsilakkoja tästä lähtien ostan. plus, onhan toi väri aivan ihana.


Sellaista kosmetiikkapuolella. Onko teillä kokemusta näistä tuotteista ja mitä luottotuotteita teillä on?


// Lately I have found a lot of good beauty products with nice packaging. Most of them are souvenirs for myself. It's nice to buy something pretty but practical as a souvenir to yourself - you don't get any crap around your house, but you can still buy something to remind you of your trips. 


xoxo Maria

Comments

Popular Posts