cake and flowers.
White-chocolate blueberry cheesecake
200g digestive-cookies
80-100g butter
Filling:
400g melted white chocolate
2,5dl double cream
400g cream cheese
blueberries
1. Put parchment paper on a springform cake pan. Crush the cookies and mix them melted butter.
Press it into the base of the cake tin. Cool down in the fridge or in the freezer while making the filling.
2. Melt the white chocolate. Beat the double cream and the cream cheese together with an electric mixer
and add the melted chocolate while mixing.
3. Pour about half of the filling into the tin, add blueberries and add the rest of the filling on top of the blueberries.
4. Let the cake cool down in a fridge (or a freezer) at least for 3-4hours or overnight.
5. Decorate with dark chocolate, berries or with flowers like I did.
Kukkia ja kakkua. Lyömätön yhdistelmä viime viikonlopulta, jolloin juhlittiin suvun uusinta tulokasta.
Pikkuneiti nukkui melkein koko juhlien ajan ja ei tajunnut yhtään, että kaikki oli juhlimassa häntä.
Juhlat oli aivan ihanat ja mikä parasta, sää suosi !
Olin siskon ruuanlaittoapuna ja päätehtävänä oli tehdä mustikka-valkosuklaa-juustokakkua, mikä on se mun oma juttu.
Ajattelin jakaa juustokakkureseptin taas teille, vaikka resepti on blogissa jo vanha tuttu. Sen verran herkullista tämä on, että uusinta ei haittaa ollenkaan.
Suosittelen leipomaan vaikka juhannuksen kunniaksi tai omaksi työpäivänjälkeisherkuksi.
Tällä kertaa kakun koristeena sai toimia syreeninoksa, joka teki kakusta kauniin kesäisen.
// A cake I made for last weekends party. We celebrated my sisters new baby, ate cake and enjoyed the best summer day so far. Definite recommendation for this recipe - you should try it.
Pikkuneiti nukkui melkein koko juhlien ajan ja ei tajunnut yhtään, että kaikki oli juhlimassa häntä.
Juhlat oli aivan ihanat ja mikä parasta, sää suosi !
Olin siskon ruuanlaittoapuna ja päätehtävänä oli tehdä mustikka-valkosuklaa-juustokakkua, mikä on se mun oma juttu.
Ajattelin jakaa juustokakkureseptin taas teille, vaikka resepti on blogissa jo vanha tuttu. Sen verran herkullista tämä on, että uusinta ei haittaa ollenkaan.
Suosittelen leipomaan vaikka juhannuksen kunniaksi tai omaksi työpäivänjälkeisherkuksi.
Tällä kertaa kakun koristeena sai toimia syreeninoksa, joka teki kakusta kauniin kesäisen.
// A cake I made for last weekends party. We celebrated my sisters new baby, ate cake and enjoyed the best summer day so far. Definite recommendation for this recipe - you should try it.
OMG!
ReplyDeleteThis looks delicious, yummy!
And wonderful pics ;)
Miriana's World Blog
:) You should try the recipe, it is yummy !
DeleteThank you.
Onpa kaunis kakku!
ReplyDeleteKiitos, parhaat koristeet löytyy kesällä puutarhasta !
Delete