create a habit of being grateful.

IMG_4244.JPG_effected
IMG_4259.JPG_effected
IMG_4254.JPG_effected
IMG_4267.JPG_effected

Tällä viikolla on nautittu aamuista. Vuorotyön parhaita puolia on se, että saa usein aamulla herätä rauhassa vaikka olisikin työpäivä. Olen ehdottomasti iltavirkku ja aikaiset herätykset aiheuttaa aina pidemmän päälle väsymystilan, jossa arki alkaa tuntua ikävältä. 
Mutta onneksi nyt kesällä saan nauttia rytmistä, joka sopii itselle paljon paremmin.

Toin palasen kesää kotiin, kun löysin autioituneen talon pihalta puoliksi kaatuneen omenapuun. Kaunokainen jaksoi silti kukkia ja iltalenkillä nappasin kotiin kukkaoksia. i h a n i a.

Tämän viikon aamupalat on ollu hyvin yksinkertaisia, hedelmää ja jogurttia, ehkä jotain marjaa.
Niin helppoa ja hyvää.

Tänään on harvinaislaatuinen sunnuntaivapaa ja aijonkin nauttia päivästä, ihan vain kotona. Kotipäivät on mulle tosi tärkeitä, vaikka tykkäänkin kiireestä ja menosta. Saa välillä tehdä niitä omia juttuja, kuten siivoilla, järjestellä, rentoutua, syödä, bloggailla, järjestellä, kokkailla ja haahuilla omassa kodissa. Ihan parasta.

Miten te tykkäätte viettää vapaapäiviä?


// This week has been all about lovely morning moments. Perks of having a summer job with changing work schedules. Love hanging out at home and doing my things between busy days. What about you? How do you like to spend your days off?


IMG_4249.JPG_effected
IMG_4256.JPG_effected
IMG_4255.JPG_effected
IMG_4262.JPG_effected
IMG_4251.JPG_effected
IMG_4247.JPG_effected

xoxo Maria

Comments

  1. Voi, vapaapäivinä laiskasti nautittu puuro kaikilla herkuilla on ihan paras. Banaanipannarit on myös toinen lemppari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) just tänään söin aamulla puuroa pähkinävoin, omenan ja mustikoiden kera ja eilen tehtiin banaanipannareita kun oli kaveri kylässä ! Eli oon kyllä ihan samaa mieltä :) !!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts