4. December: Tree.

IMG_0044
IMG_9183.JPG_effected
IMG_9189.JPG_effected
IMG_9188.JPG_effected
IMG_9187.JPG_effected
IMG_9190.JPG_effected

A little one before the real deal. I think these little christmas trees are just so pretty.
I love buying nice packages when I travel, especially everyday things like candles, soaps, cosmetics, food or something like that. It's a nice souvenir but also something you need. The lovely tea jar is from Paris and the candle is from New York. I think it's just so nice to have a little reminders of your trips at home.

And because there is only 20 days to christmas, here is link to my spotify christmas playlist. There is nothing better than baking something nice or relaxing at home listening to all the best christmas songs. I tried to collect some of my favorites on the playlist. I hope you like it :)

Pikkuinen kuusi ennen sen aidon ja oikean hommaamista. Mun mielestä nää pikkukuuset on niin nättejä.
On muuten ihana ostaa matkoilta kivoissa pakkauksissa olevia juttuja, etenkin semmosia käyttötavaroita kuten kynttilöitä, saippuaa, kosmetiikkaa, ruokaa ja sen sellaista. Se on samalla tuliainen ja käyttöesine. Ihana teepurnukka on Pariisista ja kynttilä New Yorkista. On kiva kun kotona on asioita muistuttamassa reissuista.

Ja koska jouluaattoon on enää 20 päivää, tein teille jouluisen soittolistan spotifyhin, jonne pääset klikkaamalla tätä. On niin ihanaa kotona leipoa jotain tai rentoilla kuunnellen joululauluja taustalla. Yritin kerätä kaikkia lemppareita tähän soittolistalle, toivottavasti tykkäätte :)

xoxo Maria

Comments

 1. Komppaan kaikkea! Pikkuinen yksinkertainen kuusi on niin kaunis ja esineiden rasiat on ihana säilyttää (harrastan myös mm. tuota saippuiden ostoa joka paikasta..)

  Ainiin ja kiitos tosta joulufiilisplaylististä! Just kerkesin sanoa isoäidille, et mikä mua vaivaa, kun ei oo yhtää joulumoodi lähtenyt käyntiin, mutta ehkä pikku hiljaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih huippua. Mä rosvosin kans parvekkeelle pari kuusta lasipulloihin, ku tykkäilen niin kovasti noista pikkukuusista ! (en siis oikeesti rosvonnu, hyvällä tuurilla lähimetsää oli just harvennettu ja nappasin vaan kaadetuista latvat mukaan :D)

   Ja musiikki on kyllä se mikä tuo joulufiilistä tänne vesisateen keskelle ! Kasa kynttilöitä ja lempparimusiikit nii pian se tunnelma jo tekee tuloaan <3

   Delete

Post a Comment

Popular Posts