FRIDAY FIVE

just now1-044

Tällä hetkellä blogin pieni hiljaiselo johtuu täysin siitä, että inspiraatio ja päivän valoisat tunnit eivät kohtaa. Blogi on kuitenkin mielessä ja viime päivinä on ajatuksissa ollut seuraavanlaisia juttuja. Perjantain viisi ihanaa.

1. Joulutunnelma alkaa vihdoinkin tuntua niin kodin sisustuksessa kuin omassa mielessä. Kunnon siivous ja jouluvalot, sekä muutamat koristeet löysivät paikkansa ja soitan lähes päivittäin suosikkimusiikkejani. Illat vietän kylpytakkiin kääriytyneenä ja sytytän jouluntuoksuisen kynttilän. Pieniä juttuja, mutta näistä on joulu tehty. Mietin millaisen kranssin teen oveen ja miltä näyttää tänä vuonna kukka-asetelmat ja kattaus joulupöydässä. Mutta kovasti myös mielessä lentokentälle aatonaattona saapuvat rakkaat.

2. Blogin visuaalinen toteutus on ollut myös mielessä. Olen kokenut jos jonkinmoista kriisiä sen suhteen, ettei blogini ole tarpeeksi ajankohtainen ja trendikäs tai että tyylini on liian yksinkertainen ja tylsä. Lukiessani pitkästä aikaa australialaisbloggaaja Sara Donaldsonin Harper & Harley -blogia, sain kovasti inspiraatiota siihen, että yksinkertainen on kaunista. Tyylikäs blogi ei tarkoita jatkuvasti uusiutuvaa vaatekaappia tai jokaviikkoisia tyylikokeiluja, on kaunista löytää oma juttu.

3. Tällä hetkellä kaipaan raikkautta kaiken harmauden keskelle, vaikka oikeastaan huono keli ei ole tänä talvena häirinnyt minua. Valkoinen tuntuu rauhoittavalta ja selkeältä, mielessä valkoiset kauluspaidat, tuoreet leikkokukat kotona ja ulkoilu.

4. Mielessä myös loppuvuoden juhlasesonki. Yhdessäolo rakkaiden kanssa tuntuu keskeiseltä, mutta mielessä myös kauden juhlapukeutuminen. Pidän kovasti tällä hetkellä pinnalla olevasta sametista ja kauneimmat juhlakorot löytyvät &Other Storiesilta. Vaaleanpunaista ja kimalletta - vastustamaton yhdistelmä.

5. Mielenkiintoista luettavaa etsiessäni selaan aina Kinfolkin arkistoja. Haluaisin myös lukea enemmän ihan kirjoja, luin nuorempana paljon, mutta viime vuosina harmillisen vähän. Tässä yksi inspiroiva pieni pätkä luettavaksi, tosin kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Upea koti !


// Currently inspired about.

xoxo Maria


Kuvat/Pictures from Pinterest, Harper & Harley and Kinfolk

Comments

 1. Samoilla vaatteilla puljaaminen on paljon kiinnostavampaa, koska se on samaistuttavaa! Musta on todella tylsää, kun monet bloggaajat hakevat vaatteensa showroomeilta. Se on niin kaukana omasta arjesta. Ja jos joskus tulee joku kiinnostava vaate vastaan, niin se saattaa tulla kauppaan puolen vuoden kuluttua. Hyödyllisempää on kuulla minkä merkkinen neule on pysynyt hyvänä monta vuotta. :) Lisäksi se ei lietso samanlaista kulutushysteriaa.

  Sun blogi ja Insta on ihania ja inspiroivia! Jatka samaan malliin! :-*

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen kyllä samaa mieltä lainavaatteista, se on niin kaukana oikeasta elämästä ja omasta arjesta, eikä pukeutuminen silloin ole yhtä henkilökohtaista :)

   ihana kuulla, että blogi inspiroi ! :) ja pahoittelut, että vastaaminen kommenttiisi on kestänyt !

   <3

   Delete

Post a Comment

Popular Posts