FRIDAY FIVE

just now1-045

1. Talvella huomaan aina, että palaan pukeutumisjutuissa aina luottojuttujen pariin. Kummallista on lähinnä se, miksi ikinä luopuisin niistä? Hyvä neule, laadukkaat kengät ja rakkaudella valitut asusteet toimivat aina. Huomaan, että vaivihkaa katse kääntyy kevääseen ja keleihin, jolloin lahkeet voi kääriä ja jalkaan voi sujauttaa varrettomat kengät. Ostoslistalla ATP Atelierin Anzi Blush kengät. love !

2. Luottojutuista puheenollen, kelloon kannattaa satsata. Ostin viime talvena Larsson & Jenningsin kultaisen Luganon ja olen ollut siihen enemmän kun tyytyväinen. Mikä parasta, kännykän ei tarvitse olla koko ajan kädenulottuvilla, kun ranteesta löytyy kello. Myös mustalla nahkarannekkeella varustettu Lugano on kovin kaunis. 

3. Mielessä kampaaja-ajan varaaminen. Pyrin käymään kampaajalla vain muutaman kerran vuodessa, koska pidän siitä, että tukka saa levätä ja olla luonnollinen. Viime kerrasta alkaa kuitenkin olla taas useampia kuukausia ja kaipaan vähän freesausta tukkaan. Kullanvaalea tukka (kuten tuossa kuvassa) kiehtoo kovasti, mutta en tiedä uskallanko luopua kylmänsävyisestä raidoitetusta tukastani.

4. Fiilistelen tällä hetkellä joulua kovasti. Suosikki spotify-soittolistani joulutunnelmoitiin on tämä, näillä jos joillain pääsee joulutunnelmaan. 

5. Näin joulusesongin aikana on tuntunut siltä, että sähköposti räjähtää uutiskirjeistä, alekoodeista ja lahjalistoista. Osta osta osta !! tuntuu olevan ainoa asia mihin keskitytään. Paetakseni tätä, olen nukkunut pitkään, poltellut kynttilöitä, suunnitellut kranssintekoa ja yllättänyt ystävän pikkujouluillalla. 


// Currently inspired about. 
xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

  1. "Grateful for your support; committed to crafting content that captivates and links seamlessly."
    erin andrews quilted jacket

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts