FRIDAY FIVE

just now1-042

1. Olen innostunut taas huulipunan käytöstä. Nyt perinteinen kirkkaanpunainen tuntuu hyvältä ja raikastaa väsähtäneen talvi-ihon helposti. Kun muu meikki pysyy luonnollisena, huulipuna ei myöskään tunnu liian laitetulta. Kurkkaa myös tämä video Gwyneth Paltrown meikkirutiineista - love it.

2. Punainen tuntuu näin joulun alla muutenkin ajankohtaiselta, mutta unohda perinteiset jouluhärpäkkeet. Mielessä punaiset samettihousut, tummanpunaiset ruusut ja punaiseksi lakatut kynnet.

3. Muutaman viikon päästä koittavan Kööpenhaminan reissusuunnitelmat ovat edenneet suosikkivaiheeseni - etsin ihania kahviloita, aamupalapaikkoja ja lounasravintoloita. Olen todennut, että tämä vaihe kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen, sillä lähirafla johon raahaudut nälkäkiukun partaalla on harvoin se kivoin vaihtoehto. Ihania vinkkejä löysin ystäväni Idan blogista.

4. Olen useampaan otteeseen maininnut, että tällä hetkellä kiinnostaa ihonhoito. Kuiva iho tuntuu olevan jokapäiväinen ongelma näin talvella. Etsinnässä kasvoöljy ja yörasva, jotka oikeasti kosteuttavat pintakuivan ihon. Aesopin tuotteet ovat omalla kohdalla toimineet, mietinnässä tämän kasvoöljyn kokeileminen. Olisiko teillä vinkkejä tai kokemuksia hyvistä tuotteista?

5. Kun sesongin juhlatilaisuudet ovat usein illanviettoja ystävien luona tai illallisia kotona, vetäise jalkaan satiiniset slip on -kengät korkokenkien sijaan. Juhlapukeutumisen mukavuusaste nousee tyylistä tinkimättä. Voit tehdä asusta vielä mielenkiintoisemalla yhdistämällä kengät verkkosukkahousuihin - toimii etenkin housuasun kanssa.


// Currently inspired about red lips and this video with Gwyneth Paltrow telling about her make up routines. Planning our trip to Copenhagen and still trying to find the perfect products for my dry winter skin, maybe this Aesop facial oil?

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest, H&M and Aesop

Comments

Popular Posts