FRIDAY FIVE

just now1-032

Vähäisen myöhässä jälleen, mutta kuten sitä sanotaan - parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

1. Kolmen viikon päässä siintävä Pariisin minivisiitti aiheuttaa päivittäisiä hymyn hetkiä ja intoilua. Mielessä Pariisin upeat kuvausapajat, ystävien kanssa treffaaminen ja lempikahviloissa istuminen. Aion rentoutua ja nauttia kaupungista, josta tuli viime keväänä koti. Nyt ongelmana on, että mitähän sitä pakkaisi mukaan...?!

2. Järjestin vanhempieni makuuhuoneeseen ikkunan eteen ihanan kukkapöydän. Sen jälkeen avasin tietokoneen ja Lily Editissä oli juttua juuri samasta aiheesta - great minds think alike ! 

3. Huomaan, että alan pikkuhiljaa olla valmis viileämpiä kelejä varten. Viime talven ja syksyn hyväksi todettu uniformu oli suorat housut, adidaksen valkoiset tennarit ja paksu neule - tähän luotan tänäkin vuonna.

4. Ajattelin herätellä kadoksissa olevaa kokkausintoa. Aina kun kaipaan ruokainspiraatiota, selaan Green Kitchen Stories ja Sprouted Kitchen blogeja - suosittelen !

5. Tämä blogipostaus inspiroi kovasti. Jos en ole aikaisemmin haaveillut kesäasunnosta/mökistä, nyt haaveilen.


// Can't wait for my Paris trip, which is in three weeks ! But oh boy, what to pack - that is the question. Inspired right now about plants, colder season clothing and cooking - check out these food blogs: Green Kitchen Stories and Sprouted Kitchen

xoxo Maria

Kuvat/Pictures from Pinterest

Comments

Popular Posts