FRIDAY FIVE

just now1-031

1. Rakkaustarinani totêmen kanssa jatkuu todettuani, että uusi cashmere neuleeni on ehkä pehmein neule jonka olen koskaan omistanut. Kuten ystäväni Hanna kirjoitti blogissaan, täältä kanattaa hankkia tyylikkäät perusvaatteet lähestyvää syyssesonkia ajatellen.

2. COSin mummokengissä on sitä jotain. Yksinkertainen elekieli ja mielenkiintoinen korkomateriaali - lovin' it.

3. Korkki kiinnostaa korkokenkien lisäksi myös sisustuksessa. Tai ainakin siinä mielikuvitusasunnossa, jota aina päässäni sisustan. Haluaisin tämän Ikean pöydän ihastuttamaan seuraavaa kotiani.

4. Uusi instagram ihastus, marble and stuff. Niin ihana tunnelma näissä kuvissa.

5. Mielessä laukkuostos syksyksi. Olen alkuvuodesta saakka haudutellut ostopäätöstä muutaman laukun välillä, näiden juttujen kanssa kun ei sovi kiirehtiä ! Vaihtoehtoina Chloén Georgia tai Faye tai  A.P.C. :n half moon -laukku. Mielipiteitä?


// Inspired about totême (still), especially as my friend Hanna just wrote about it on her blog. And having nice things on my wishlist: these COS granny shoes, an ikea table and a new bag. Trying to decide between Chloé Georgia, Chloé Faye and A.P.C. half moon bag. Tough choices..
Oh and lovin' this instagram account - marble and stuff.

xoxo Maria


Kuvat/Pictures from ikea, COS, Pinterest and marble and stuff

Comments

 1. Jos mä jonkun luksus laukun ikinä ostaisin niin se ois just toi Faye! Ihan super kaunis laukku :------)))) Mutta empä taida koskaan raaskia haha

  ReplyDelete
  Replies
  1. Faye on kyllä ainakin itsellä ollut todella toimiva, ja juurikin mustana laukku on säilynyt kovassa käytössä hyvässä kunnossa :) hinnat tietty nousee IT-laukkujen kohdalla aina, joten se menee vähän niin, että aikainen lintu nappaa madon. Mutta suosittelen :) Half-moon on kanssa mun ostoslistalla, heh, ja aaag Toteme on ihana! Niin tyylikästä ja käytännöllistä!

   Delete
  2. :D mä totesin Célinen ostamisen jälkeen että raaskiminen kannattaa ! Mielummin laitan rahani muutamaan täydelliseen asiaan kun moneen lähes yhtä kivaan... Mutta ymmärrän kyllä, maksaahan noi ihan pirusti...

   tsihi, Hanna ja toteme twinning <3

   Delete

Post a Comment

Popular Posts